Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz Bdanyy #59174 üzenetére
Gondoltam már rá többször is, hogy írok erről egy hosszabb posztot, vagy blogbejegyzést, mert lehet, hogy jól jönne másnak is. Ha lesz egy kis időm, össze is szedem az infókat. Az elején kell egy kicsit foglalkozni vele, hogy rendszerbe integráljuk a szkripteket, de azután tényleg csak 1-2 gombnyomás a tetszőleges fájlkezelőben, és már mennek is a konvertálások.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
PuMbA
titán
válasz Bdanyy #59152 üzenetére
Mondjuk pont kevés fénynél vagy teljesen sötétben nincs tesztelve, ahol a DSLR mérföldekkel nyerne, de így is látszik, hogy jobb A letölthető teljes méretű képeken pedig még jobban látszik, hogy a DSLR nyer. Az N8 egyébként ma is kiváló kamerás telefon lenne, megelőzte korát.
[ Szerkesztve ]
-
Tin_Shield
őstag
válasz Bdanyy #58998 üzenetére
Bár az LX100 lényegesen nagyobb mint a mini szappantartók, azért még hordozható övtáskában. Nekem Olympus E-M10 van, az még nagyobb, és övtáskában (is) hordom palacsinta objektívekkel.
"Zsebméretben" a Panasonic az LX15 lehet érdekes, az hasonlóan kicsi mint az RX100 széria[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Bdanyy #58989 üzenetére
Azért az LX100 elég nagy. Maga a gép nem fér egy övre fűzhető szütyőbe, kellhet egy kistáska, pláne ha van egy-két pótakksi (még pláne, ha egy dönthető vaku is, pl. Meike MK320).
A gyári vakuja a világ legelcseszettebb konstrukciója, lecsukni nem lehet, dönteni nem lehet, kiáll, mint egy merev hüvelykujj. Ha leveszed állandóra, akkor meg vigyázhatsz, hogy ne hagyd el, meg körülményes feltenni, ha éppen kéne.
Hordozhatóság szempontjából a Sony RX100 lényegesen jobb.Elfogadom a sütiket.
-
-
barnamo
tag
válasz Bdanyy #35490 üzenetére
Pedig 'a mennyiért vennéd' fontos kérdés lehet.
Nemrég vettem egy Canon Powershoot s100-at. Drága, de nagyon jó gépnek tűnik. Táskabarát, könnyű, és nagyon tetszenek a képei. Teljesen Auto módban sem teszi tönkre a végeredményt és még egy esti teljesen sötét szobában is tud színhű képet csinálni vaku nélkül. Bár az már mégiscsak mákos lesz, de akkor is tud
Már így is nagyon tetszik, hogy felét sem fedeztem fel amit tud. És 'csak' egy kompakt.Ugyanakkor fényképezőgéptől furcsa jelenség, hogy egyhuzamban 20-30 kép után felmelegszik. Gondolom a processzor ami dolgozik, és ugye ventilátor az nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest