Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
elinditottam otthon a letöltést eljöttem, most értem haza erre látom utorrent kifagyott (Disc overloaded) és nincs tele... mi a fene ez?
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^ #77 üzenetére
na szóval tökre elnéztem a dolgot, public torrentet korlatozok, marmint feltöltést akkor se gyorsul a letöltés, kicsit mást néztem, tehát korlátlanul korlátozhatok... hú ez szép mondat... bár nagy uploadnál ugye belassulnak a letöltések.. igy általába 50k feltöltés közbe lazán töltök 340k-val kb..
-
Dictator^
veterán
hát...általába ha public torrentet szedek és azt korlátozom, mármint a feltöltésést akkor a letöltés is korlátozodik, legalábbis amiket én szedtem igy volt... most kezdtem el letölteni vmit, korlátoztam 1kra az uppot. és kb 5-10kval jött a cucc, levettem a korlátot róla és megugrott 230-260-ra
amugy meg nem public torrentet nem korlátozok söt vissza is töltöm az adott cuccot általába... -
Dictator^
veterán
nekem annyi a fura utorrent 1.6ban hogy, lekorlatozom a feltöltést 1k-ra (64k uploadom van), és kurva lassu lesz a net...böngészésnél kb 5 mp mire elindul az oldal betöltése... ez miért van? amugy sztem gyors meg jo kliens, söt még egyszerü is...de ezt tényleg nem vágom
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Temu
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest