Hirdetés
- Hobby elektronika
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
Valakinek van feles Avira IS licence-e?
-
ErosenZold
senior tag
Hamarosan újra kell raknom a Win-t, csak nem tudom milyen IS-t pakoljak fel a tiszta rendszerre (64bit)..
Kaspersky? Avira? Norton? óóóó
-
ErosenZold
senior tag
válasz
MolnárPéter #7212 üzenetére
Ha van ingyenes lehetőség is akkor... Őszintén? Nem.
-
ErosenZold
senior tag
Ha valakinek van feles Emsisoft Online Armor Premium 5.1 promo kulcsa az pls!
Vagy 30 proxyt végig próbáltam de 1 sem volt jó
-
ErosenZold
senior tag
G-data rulz
Megéri mégiscsak ez a +5-6mp boot time
-
ErosenZold
senior tag
Nekem is van egy feles BD is kódom 2 napig használtam
-
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
G-Data Internet Security 2012 milyen engine-eket használ?
-
ErosenZold
senior tag
Valakinek van feles 1 éves promos Avira IS licence-e? Ki szeretném próbálni egy Notebook-on
-
ErosenZold
senior tag
BitDefender IS 2012-vel miért csinál olyat a gép, hogy 5-6mp es időközökkel tölt 1 tized mp-ig, és akkor meg is jelenik a cuki kis kör az egér felett.
Használat során nem lehet észrevenni, de ha az egeret figyeled idegesítő tud lenni hogy pattog időnként
-
ErosenZold
senior tag
Mivel még mindig nem kaptam választ ezért érdekelne, hogy 64 bit alá milyen tűzfal + antivirus kombót ajánlotok ? (ingyenes elsősorban)
-
ErosenZold
senior tag
Mivel még mindig nem kaptam választ ezért érdekelne, hogy 64 bit alá milyen tűzfal + antivirus kombót ajánlotok ? (ingyenes elsősorban)
-
ErosenZold
senior tag
ismééét:
Ajánljatok egy tűzfal + anti-virus kombót 64 bit alá, ami lehetőleg ingyenes is és nem csak dísznek van.
Csak érdeklődök, hogy ki mit ajánl. -
ErosenZold
senior tag
Ajánljatok egy tűzfal + anti-virus kombót 64 bit alá, ami lehetőleg ingyenes is és nem csak dísznek van.
Csak érdeklődök, hogy ki mit ajánl.
-
ErosenZold
senior tag
1. NIS (bár nem használom)
2. Avast! iS
3. Comodo IS -
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
Értelek én, de ezt mondom pont, hogy egy user-t rohadtul nem érdekel az adott cég anyagi helyzete, vagy az akarni vágyásuk (teljesen jogosan, engem sem érdekel hogy éppen mennyit bukott a T-mobil vagy akármi, csak legyen hálózatom mindig), hanem csak az érdekli hogy minél jobb védelmet nyújtson.
-
ErosenZold
senior tag
Változnak az idők, pont erről beszélek hogy régebben egész sok jót olvastam a VB ről, mostmeg dísznek jó csak. F-Protot sosem használtam és nem is ismerem, de ahogy írod ma már ez sem ér semmit ergo ennek is mennie kéne de mégis fenn tud maradni, mert valaki bele öli a pénzét.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
blattida #6573 üzenetére
Nem feltétlen av-ról beszéltem most.
Mellesleg amelyik anti-virus-nak kicsi a felismerése az igenis a szar (hogy ez ne zavarjon, a nagyon rossz) kategóriába tartozik. Senkit nem érdekel, hogy mekkora a költségvetésük vagy bármi. A usernek a lehető legnagyobb hatásfok a lényeg bármi áron.
A gyengén teljesítő programok, majd szépen elhullanak ahogy annak a rendje. Nem kell 600 féle antivirus kell 15 jó DE különböző és ennyi, szerintem.
-
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
válasz
szatyor1972 #6484 üzenetére
Amit akarsz
Fizetősbe alap, hogy NIS vagy Norton 360. De nekem most egy Comodo Is PRO 1 éves promos van fenn. Nem a legtutibb antivirus, de brutális firewall
-
ErosenZold
senior tag
Ha valakit érdekel még mindig működik a CIS 2011 1 éves pro licence a 2012 pro val! (most tettem fel és 365 napot ír)
-
ErosenZold
senior tag
Engem legyilkol a NIS a köcsög minialkalmazásával amit minden resikor visszaállít
-
ErosenZold
senior tag
Kíváncsiság:
Emisoft Online Armor + Panda Cloud Pro az milyen lehet 64 biten? -
ErosenZold
senior tag
NIS-nél hogyan lehet kikapcsolni a minialkalmazást? Töröltem minialkalmazásoktól de mindig visszajön
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ErosenZold #6198 üzenetére
64 bites Pro alatt nem érdemes tesztelni. a Panda Cloud non stop lefagy induláskor és lehúzza a rendszert ez miatt egy C64-es szintjére. (4 giga rammal, 4 magos 2,5 os Phenom al.)
-
ErosenZold
senior tag
Kipróbálok 64 bites környezetben egy Comodo FW + Panda Cloud Pro-t.
-
ErosenZold
senior tag
Na feltettem egy kismillió éves laptopra az Avast! Free + Panda Cloud Pro kombót.
Meglátjuk mennyire fogja vissza a gépet
-
ErosenZold
senior tag
TrustPort TP 2012-ben hogyan tudom kikapcsolni a csatlakoztatott USB tároló automatikus ellenörzésére figyelmeztető kis ablakot?
10 perc alatt nem találtam meg
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Butcher-HUN #6075 üzenetére
Mekkora fain
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6023 üzenetére
Nekem 1 éves kulcsal mindhárom engine van a mappában (avg, bitdefender, vipre)
De Argon és Neon adatbázisokat használ
-
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
Avast! Free és Panda Cloud Free összefér?
-
ErosenZold
senior tag
TrustPort total-t használok már úgy 1-2 hete 64 bites környezetben és nagyon jó!
Gépet nem fogja vissza semennyire és sűrűn is jönnek a def frissítések hozzá.
Egyetlen hibája van, hogy amikor talál 1 valamit akkor nincs olyan opció, hogy kizárás az ellenörzésből vagy valami
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Szellem. #5809 üzenetére
Nem, boldogan fut rajta nulla lassítással.
Megtaláltam az idei favorit total protection-öm. Egyetlen hátrányt vettem észre eddig, hogyha talál valamit (ami persze lehet fake is) akkor nincs olyan opció, hogy művelet kihagyása vagy valami. Mindenképp kezdeni kell valamit az adott cuccal
-
ErosenZold
senior tag
Van magyar nyelv.
Első indulása elég lassú, de miután lefrissíti magát meg tolsz egy gyors szkenn-t begyorsul a cucc.
Tűzfalával sokat nem kell csinálni, felismeri a gyakran használt programokat. Ritkán kérdez rá 1-1 programra, ellenben blokkolja a csomagokat mert írja elég szépen hogy mennyit blokkolt.
64 bites rendszeren nézem, és itt nálam most ez a favorit, márcsak a 2 motor miatt is.A valós idejű védelem is csak minimálisan fogja meg a gépet.
-
ErosenZold
senior tag
MEg kell mondanom, a TrustPort Total Protection 2012-n iszonyat sokat javítottak az alap 2012-n túl.
Már szinte nem is fogja a gépet, iszonyat gyors a boot csak a frissítés lassú. Egyetlen hátránya a 100 mega ram fogyasztás de az meg belefér
-
ErosenZold
senior tag
Válaszoljatok már lányok
COmodo Is Pro vagy Trustport Total Protection a jobb 64 bites környezetben?
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ErosenZold #5625 üzenetére
upupupup
-
ErosenZold
senior tag
Hülye kérdés.
Trustport Total Protection 2012 a jobb vagy a Comodo Is Pro 2012 ?
64 bites Win7-en
-
ErosenZold
senior tag
1 tipp:
Ha már fenn van a 2012-es Comodo IS (akármilyen) akkor csak simán indítsd el a promo-s telepítőtt az majd hozzá adja a kulcsot meg a Geekbuddy-t és PRO-ra változtatja a 2012-es fenn levő verziót.
Update-al meg leszedi ami kell neki.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5370 üzenetére
Ó kössz.
Vajon miért nem látta a frissítéseket az 5.5 ?
-
ErosenZold
senior tag
Felraktam a Comodo IS Premiumot, és nekem csak 5.5 van
A tesztben a 2012 alatt ezt értették?
-
ErosenZold
senior tag
CIS 2012 azmiaz?
-
ErosenZold
senior tag
AVG IS Business 2012-nél hogyan lehetne megoldani azt a hibát, hogy minden indításkor jelez 3 követő kuki-t de nem lehet őket törölni meg ilyenek csak vagy oda ugrani a file-hoz vagy kivételekhez adni
-
ErosenZold
senior tag
Ha valaki tud valamilyen AVG IS 2012 promoról írhat
puszi -
ErosenZold
senior tag
Avg 2012 ben javították már, hogy minden induláskor újra érzékeli a Windows hálózatot?
-
ErosenZold
senior tag
Ha én még anno leszedtem a comodo 1 éves Is pro telepítőjét, azt ha most felrakom vajon el fogja még fogadni?
-
ErosenZold
senior tag
Az új Avira-nak van már Proaktív védelme 64 bites környezetben?
Mert mintha eddig nem lett volna azt olvastam
-
ErosenZold
senior tag
válasz
wilburwalsh #5117 üzenetére
Hát azért szerintem sokkal biztonságosabb ha egy offline adatbázisból dolgozik a cucc és max erre segít rá a cloud
-
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
Comodo TrustConnect VPN Free 10 GB Monthly Traffic
Közbe kipróbáltam az ESS5-öt, ez a GUI direkt az ilyen 1 bites "next" finish" user-eknek van?
-
ErosenZold
senior tag
Újraraktam a 64 bites Win7-em. Felraktam egy tiszta rendszerre a TrustPort Total 2012-őt, hát szerintem nagyon brutálisan visszafogja a gépet, pedig nincs gyenge vasam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest