Hirdetés

Aktív témák

• up

senior tag

válasz andorpapa #88 üzenetére

andorpapa: A 4100 se látja, hogy mi van alatta! (vagy szerinted ez belejátszik abba, hogy mennyire hajlandó pörögni? ha igen, akkor nem szóltam...) A kérdésem az, hogy miért nem indul rá igazán 68 fokra, s ha ez a helyzet, mit lehet tenni. Erre szerintem önmagában is lehet válaszolni, de azért ha érdekel, leírom a többit.
    Codegen 6061L ház, szerintem elég jól hajtogatott kábelek, tehát a szellőzéssel talán nincs különösebb gond. A 6061 amúgy is tartalmaz alapból 2 ventit: egyet elöl lent, és egyet középen fent, talán ez is segít valamit. Paszta Coolink-féle ezüsttartalmú, egy gyufafejnyi, ahogy ajánlott. Az előző paszta réteget amennyire tudtam, az új felvitele előtt eltávolítottam - igaz, nem acetonnal. Egyéb fűtőtest egy barracudaIV, bár ez elég távol van a procitól, meg egy inno3d gf3ti200, ami szerintem nem nagyon fűt. Ja és cd író, dvd olvasó, amiket természetesen ilyenkor nem használok. A proci 2.0 nw Celeron még mindig, különböző +fesz értékekkel próbálom 2.66-on járatni, de furcsa módon még +15%-kal is hibázik primetestben. Ahogy írtam is valahol, talán rossz példány. Bár arra is gyanakszom, hogy esetleg nem érintkezik a legjobban a bordával. Lehet, hogy a paszta totális eltávolítása segítene, erre vonatkozóan van tanácsod? De ez egyébként is gyanús nekem. Nem lehet táp-probléma? Hogyan tudnám ezt ellenőrizni csere nélkül? Ha nem nagy hülyeség, melyik előállított feszültséget használja a proci?

Aktív témák