Aktív témák
-
karib
addikt
Tényleg jobbnak tartom a már bejáratott topikot használni erre:
Bővebben: link
Röviden: nem lehet márka szerint osztályozni a notebookokat. Típus szerint még csak-csak, de nagyon sokmindentől függ, főleg a felhasználási területtől.
Ezt a témát most zárom, akit érdekel a téma, olvasson bele a linkelt topikba, és utána ott kérdezzen. Megjegyzem: a témát kb. kéthetente körbejárjuk a linkelt témában, tehát érdemes olvasgatni, pláne külön topikban nem akarjuk még egyszer elismételni az összes érvet és ellenérvet. -
AMD Power
titán
Ja és igen én nem azért nyitottam ezt a Topic-ot , hogy az emberek vitázzanak csak egy , kis + infót akartam begyüjteni!
-
xcbiker
addikt
HP/compaq NC6000 elég jó. Most is arról írok.
nem túl nagy, nem túl nehéz, kellően gyors, külön vga memória (radeon9600 32mb)
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
válasz
kapcs-ford #10 üzenetére
Így van. Múltkor volt a kezemben egy olcsó Toshiba. Ropogott mint a perec.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kapcs-ford #10 üzenetére
HI!
Tejjesne egyeertek, meg az is szamit hogy eppen kitol veszi mejjik szeriat:- )))
udv
neduddki -
alsó osztály : gericom, márkátlanok meg alig ismert ek
alsóközép : clevo , acer , fujitsu , dell
közép :asus , lg tán de lehet hogy alsóközép , hp
felső : ibm , sony , toshiba
Módosítanám.
LG:felső
dell:felső
acer:közép -
Ati9500
senior tag
itt a ph n árulja egy srác!!! 1 év garival!
-
parandroid
félisten
melyik bolt adja ezt így? holnap megveszem.
amúgy nem hiszem, hogy életképes a topik.
kedves topikindító fórumtárs: nem mondom, hogy használd ezt: Bővebben: link, mert már megtetted - bár tetted volna ezt figyelmesebben és kulturáltabban...
p
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
sztem a clevo m400 a nál nincs jobb ár érték arányban
csúcsnoti felszereltség 375 e ért áfával -
Ati9500
senior tag
nem érdemes márkás laptopot venni...
egy asus laptop hasonló tudásban kb 100 ezerrel drágább
a lehető legjobb vétel mos a HP nc6000 gépe
1.6 2mega cash
512 ddr
9600 radeon
wifi
stb
ez kb. 240 ezer 1 év garival
hasonló tudású asus kb 400-500 ezer -
Lest4t
aktív tag
alsó osztály : gericom, márkátlanok meg alig ismert ek
alsóközép : clevo , acer , fujitsu , dell
közép :asus , lg tán de lehet hogy alsóközép , hp
felső : ibm , sony , toshiba
én nem nagyon értek hozzá de sztem valahogy igy van de soknál a márkát is meg kell fizetni !!! átlag user nek a clevo sztem pont megfelel én is olyanra gyüjtök ezerrel és árban is jó feljővő márka -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi , hogy a Fórumozok szerint melyik a legjobb Notebook márka. Szempont persze lehet az ár is , de én összességébe lennék kíváncsi:
-Garancia , kialakítás, forma , Felszertség , Teljesítmény , Összrakottság , Készenléti idő , SZERVIZES Illetve GARANCIÁS problémák kezelése illetve azok ideje , Megbízhatóság.......?
Lehet ár Kategoriákat is csinálni és azokba ''gyöztest'' hírdetni akár:
-200 K-ig
-400 K-ig
-600 K-ig
És a Csúcs 600 K felett!
Aktív témák
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest