Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam-HUN
csendes tag
Igen, mert függ a Dpi-től is (egy hüvelykre eső képpontok száma)
Tehát ha a dpi értéked magas, akkor a felbontásod is megnő... (de a nyomtatási méretre tehát a megadott méretre nincs hatással, csak mint részletesség)
(de attól függ mire használod fel, mert egy kis borítót felesleges egy plakát részletességre 300 dpi felettire kreálni)Egy Normál DVD borító esetében, ha a méretek pl.:
magasság 184mm x szélesség (elő és hátlap + gerinccel) ~ 273mm
előlap -> hátlap -> gerinc -> 129,5 (x2) + 14mm (gerinc)
ez pl. 300 dpi-be kb. ≈ 3224 széles és 2173 magas (képpontba)dpi : 2,54 * (képméret, amit használsz cm/mm) = képpont ("felbontás")
-
Borso666
csendes tag
Én átméreteztem a boritót 18,4*27,4 cm-re,de nagyon nagy lesz képpontban és kb. 10 percet másolja fel mellékletként email-ben.Ez normális?
-
X@b3e
addikt
Bővebben: link
Most vmiért nem megy, de elég jó oldal -
Irén
csendes tag
Hali Azt áruljátok el, honnan tudom letölteni magát a DVD borítót ?
-
ToBeY
nagyúr
CoverXP progit tudom ajánlani,abban beállítod mit akarsz nyomtatni CD,DVD,VHS képet megadod neki és kész!
-
oregcsóka
őstag
Hát a Nero Cover designer-el lehet szenvedni rendesen, mire a borító élére szöveget tud az ember írni, de megoldható a dolog..
Ellenben az UndercoverXP nagyon király, csak ajánlani tudom, mindenkinek. -
Fuck3r
aktív tag
Hát elolvastam mit össze nem szenvedtek, world + nero
Most nemazért de ACDSEE-ben a leg egyszerübb...
Simán megnyitod képet és a nyomtatás beállításainál mindent pengén be lehet állítani. Kb. 10mp az egész...
Ráadásul 1x kell csak beállítani, (autómatikusan menti beállításokat) utánna meg megmondod neki, hogy sorozatnyomtatást kérsz.
(autómatikusan sorban megnyitja a mappában található képeket és nyomtatja)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Srácok őszintén. Nem ismeritek a Nero-t? Telepíti magával a Cover Designer progit is.
Fotóbolt-al megcsináljátok a képet és Cover Designer-el a borító méretére igazitjátok és készen is vagytok. -
dane
senior tag
Megvan a hiba.... BEállítottam a jó méreteket és nyomtatáskor már nem azokkal a méretekkel került a lapra a borító.
Az ok az hogy be volt pipálva egy olyan opció hogy a margóhoz képest méretezze át a képet...
Most jól nyomtat...csak az a szörnyü hogy a fél tintapatront elpazaroltam...(hp deskjet 930c) -
Tripton
csendes tag
Adobe Photoshop-ban csinálsz neki egy sablont...és aztán lehet szerkezteni,optimalizálni....
-
cikasz
őstag
minek a szarakodás???
minek a méretezés???
Coverxp oszt hali... Van olyan verziója is amit nemkell regisztrálni!!!
Bármekkora lehet a kép vazzeg akkor is kinyomtatja rendesen...
ilyen progik nélkül szarabb az életszvsz
-
Kriss
tag
18,4cm*27,4cm
-
mokas
csendes tag
Nero Cover Designer
-
dane
senior tag
valami dvd másoló guru mondja má meg hogy hogy méretezi be pont akkorára amekkora a borító? van erre progi???
-
dane
senior tag
Valaki segítsen. Pontos adatokat kell tudnom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 240GB ADATA SU650 2.5" SSD (Foxpost:+1400Ft)
- Western Digital WD Purple 256GB QD101 MicroSDXC memóriakártya biztonsági rendszerekhez
- Eladó WD5000LPLX 100/100-as, mentésre, keveset használt
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZRZ)
- (új, bontatlan) 960GB Kingston A400 2.5" SSD (Foxpost:+1400Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest