Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Hali!
Ha könnyen elérhető helyen van az égés, és csak a szál szenesedett ell, probáld meg kartonpapírral ledörzsolni róla a kormot. Ez csak akkor mükszik ha nem égett ell teljesen a szál.
Nekem egy 6600Gt-t sikerült elégetni az AGP portban. (eldurrant a vizvezeték, kapott egy kis vizet) a port illeszkedésénél szenesedett el 3 szál, 5 órai finom dörzsölés után nem látszott semmi. Le is garizták! -
wassermann
addikt
Régebben nekem is sikerült átküldenem egy ECS K7S5A-t procival az örök vadászmezőkre. (Nem elégedtem meg, hogy az 1600-as Durci 2000-en pörög, ''tovább feszítettem a húrt, amíg az el nem szakadt''). Se kép se hang...
Utána természetesen nem találtam jelentkezőt aki kipróbálta volna, melyik a döglött meg. így ment mindkettő a kukába. Neked is ezt ajánlom! -
padee
tag
ha esetleg kidobnad, ne tedd, adok erte egy keves ZS-t
-
Boyfish
senior tag
jövő héten bemellékelek egy képet, csak már nem leszek addig net előtt..
-
Boyfish
senior tag
Már más lapot használok, csak gondoltam lehet, hogy lehet vele valamit csinálni...nagykernek fogyasztóvédelem, 3-4 évig pereskednék vele, ez felejtős, semmit nem tudok csinálni...már volt szervízben 6 hétig vártam is rá, egyébként eddig semmi gázom nem volt a Mycom szervizesekkel, ki is van írva, hogy égett alaplap gázos...ez van
-
pisti
őstag
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Azaz aláírás.
-
-
padee
tag
hat nemtom erdemes-e forrasztgatni.
sztem ha sikerul is a forrasztas, megint elojohet a hiba es hazavaghat meg valamit.
nemtom pontosan milyen alaplap, de gondolom 10-15K korul lehet(lehet erdemesebb lenne lecserelni ha nincs mas...).
A javitasa sem lenne olcso, es tuti nem tudjak 100% megcsinalni.
probald gariban visszacserelni, ha olyat mondanak ami nem igaz,
fordulj a fogyasztovedelemhez.
Nehez helyzetben vagy mert nem tudod bizonyitani annak az
ellenkezojet amit a nagykeresek allitanak, de erdemes megprobalni.
melyik nagykerrol van szo?
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
1 db integrált áramkör égett ki, mintha megszakadt volna a huzal
-
padee
tag
hat ha valami megegett akkor nem valoszinu h meg lehet javitani.
foleg egy tobbretegu alaplapot. pontosan mi serult latszolag? -
Boyfish
senior tag
előzmény::
meghalt a gép, mert elszállt a vga kártyám
kölcsönkértem egy másikat, betettem a gépbe, bekapcsoltam a gépet, de semmi nem történt, majd sült érzés, azt hittem hogy elégett a vga, de semmi baja nem volt, kivettem az alaplapot és láttam ,hogy megégett...ez történt... -
Boyfish
senior tag
nézd ott voltam, mikor megsült, de egy vga-t próbáltam beletenni és semmi USB nem volt a közelben, ezért mondtam a szervizeseknek, de azok csak ezt hajtogatták, hogy vagy a PS2- portról vagy az USB-ről kapott túlfeszt....
-
Boyfish
senior tag
uu
-
Boyfish
senior tag
hi! Asrock P4 combo alaplapom égett el, nagyker nem cseréli, pedig még garis...mindegy
asszondják, hogy valszeg az USB portról kapott nagyobb feszt és az égett ki, tud valaki ajánlani nekem valakit, aki talán meg tudja javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest