Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem is van vagy 110 órám benne, de még alig jutottam túl a vörös bárón.
-
hunluki
senior tag
PC-n 2x sikerült végigvinni (normálon aztán nehéz szinten), nemrég enebáról 700 forintért megcsíptem xbox-ra GOTY-t. Kíváncsi vagyok hogy series s-en hogy mutat majd, mindenesetre egy death march 100% összes öcsi begyűjtéses körnek egészen biztosan neki fogok esni
-
kajsza
csendes tag
pfí, már ideje volt
-
flexxx2
őstag
YT-n nem találok semmi next gen videót, félek ez is olyan lesz mint a crysis 3 remaster, észre se veszed.
-
Daelion
őstag
Ebbe már lesz Ray Tracing is meg egyéb grafikai tuningok + pár modot is bele építenek elvileg.
CD Projekt Red said in a press release. "These include ray tracing support, faster loading times on consoles, as well as a variety of mods integrated into the experience, among many others."
Én is valahogy 2 éve vittem végig a 3-ik részt egy RX 570-en meg azzal a HD reworked project-el. 'Az inkább csak textúrákat javította'
Egyenlőre nem tervezem újra végig vinni de majd megnézem ha már ingyenes az update, mit tud majd RTX 3060 Ti-vel meg hogy néz ki. -
Montanaxy
aktív tag
Hát nem tudom a 1060-am kileheli-e ettől a lelkét, remélem nem. Most váltottam új 12gen Intelre, szóval csak a vga lehet bajos. De én is megvárom.
-
JohnyX
tag
Ennél jobb lesz a grafikája? https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021 ( The Witcher 3 HD Reworked Project - ez egy 9.3GB-os mód )
Vagy azért lesz ingyenes frissítés mert ezt használták fel?
-
Bad Pritt
félisten
Talán kis mákkal addigra befejezem a Callistót és valszeg a Resi 4-ig elleszek ezzel.
Bár az jó lenne, ha mutatnának belőle valamit előtte.
-
Televan74
nagyúr
Múltkor feltettem nosztalgia miatt, de akkor nem kezdem el, majd a grafika update után.
-
ldave
félisten
Remek, lassan egy éve, hogy megvettem PS-re akcióban, hogy majd jön a next-gen update. Idén már nem hiszem, hogy nekiállok, de jövő év elején ez lesz az egyik nagy játék, ami sorra kerül nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Titan quest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Garmin Instinct 3 - Amoled 45mm
- Garmin Tactix 7 - Saphire
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest