- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Asszem a probléma megoldódott..
Új gép épült,az integrált hangkártyára kötve szépen szól minden.
Köszi a segítséget mindenkinek. -
_Volkovy_
nagyúr
Köszi az eddigi tippeket.
Kerestem egy másik kábelt itthon,összedugtam a tévével meg minden,és kikapcsolt állapotban(tehát hifin hangerő maxra tekerve,de tévé kikapcsolva)tökéletes,nem zúg.
Ahogy bekapcsolom a tévét:bzzzz..
Lehet hogy nem fülhallgató kimeneten kéne próbálkozni vele?Habár fülest rádugva is ugyanez a probléma,az is búg,na ezt nem értem. -
_Volkovy_
nagyúr
Amatőr rádiózás nem hiszem hogy menne,bár ki tudja..Valami zavart összeszed,ez tény..
amúgy érdekes,mert akkor kezdett el búgni,amikor chieftec tápot vettem a gépembe.akkor csinálta először..attól biztos hogy nem döglött meg(akkoriban még a gépre volt kötve a hifi),talán a kábelt is cseréltemfranc tudja..
-
_Volkovy_
nagyúr
Megnéztem,a forrasztásnak kutya baja,viszont egy érdekes dologra lettem figyelmes.
Mintha a kábel szedné össze a zajokat
Ugye a kábelem úgy néz ki,hogy egy kis jack az egyik vége,a másik pedig két RCA-jobb és bal csatorna.
Bedugom az RCA-kat a hifibe,a jack lóg a levegőben,búg rendesen a hifi.Hozzáérek bárhol a kábelhez,még jobban búg..Valahogy a kábellel nem stimmel valami..
-
_Volkovy_
nagyúr
Régebben már nyitottam egy ilyen topicot,ott arra jutottunk hogy az indetferencia okai a 35 éves kábelek a falban.
Nosza 120k-ért kicseréltünk az egész lakásban a vezetékeket,kapcsolókat,konnektorokat,nagy megelégedéssel dugom be a hifit,zene,és még mindig búg.
most már ordítok.
Mi a lóf@sz lehet vele?
Amint bedugom az AUX bemenetbe az RCA kábeleket,elkezd búgni.Ahogy kihúzom,abbamarad a búgás.Szar lenne a hifi?Egyébként egy lassan 10 éves philips akármi,már csak a hangszórók miatt tartottam meg,a cd-je a rádiója és a kazettája szar.
na most kéne valami zene a szobámba,de mivel kis lukban lakom,a szomszédok 70 évesek,nem lehet semmi normálisabb hangerőn zenét hallgatni,csak tökre lecsavarva.szenvedek is tőle rendesen,de oké,legyen.erreföl beszarik a hifi,amin eddig ezt végeztem.
egy forintot se akarok hangra költeni,a fülest nem szeretem,mit tehetek?mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Asztalos klub
- Pokémon GO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest