- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
msch
csendes tag
Na közben csináltam néhány tesztet, hát nem mondom jól kitoltak velem, sztem valami használt akksit rakhattak bele. Kiderült, hogy már 29%-ig elhasználódott, úgyhogy akkor ezért merült le viszonylag gyorsan.
Hőmérsékleti értékek a következők voltak a stressz-teszt alatt (nem tudom melyiket kell nézni):
min. max. átl.
core 1: 42 83 kb. 72
core 2: 42 82 kb. 72A teszt alatt elindítottam még a dirt 2 demóját is, kb 2 perc után kiléptem belőle, és még vagy 5 percig futtattam a stressz-tesztet, nem ment lejjebb a hőmérséklet.
Úgyhogy egyelőre nagyon azon vagyok, hogy visszaviszem sajna, és ez csak az akksi miatt van, pedig am. egy tökéletes gép lenne számomra. Nagyon jó a billentyűzete, szuper vele gépelni is, halk és nem hullámzik. Pedig ez még drágább gépekben is előfordul. A kijelző is nem csillogós, semmi sem tükröződik benne, tűéles rajta minden. A gyorsaság tlánazért nem is a legfényesebb, mert azt hallottam ez a gyári kaspersky vírusírtó kicsit megfogja, illetev a frissítések letöltése miatt is lehet. Ezt írják is a használati leírásban, hogy az első pár alkalommal előfordulhat ez a jelenség.
Na majd meglátom még, lehet megpróbálkozom a nagyobb kijelzős p7624-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest