Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kope0808
csendes tag
Hali,
a medet be lehet ugy allitani hogy bekapcsoljon a tv inditasara?
A CEC be van kapcsolva ,a TV taviranyitojaval tudok kezelni mindent ,ki is kapcsol ha kikapcsolom a TV-t,viszon be nem.Elöre is köszönöm.
-
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetöseg hogy a Med esetleg valami szoftveres frissitessel 4k filmek lejatszasara alkalmas lesz? Nem szeretnem lecserelni nagyon megszerettem.
Peti
-
kope0808
csendes tag
Hali,
Találkoztatok már olyannal hogy a medre másolt filmnél csak a hangot játsza le? Már több kint 3 éve használom de ilyet még nem tapasztaltam. -
kope0808
csendes tag
Hali!
Próbálta már esetleg valaki a Taboo címü sorozatot Jukeboxolni? Mert nekem nem akarja felismerni.
-
kope0808
csendes tag
válasz
#54715584 #7791 üzenetére
Ilyen problemam nekem is volt egyszer egyszer. Viszont amibe nem tudtam beletekerni az nagy rendszeresseggel meg is allt a vege elött. En halozaton masolom a filmeket a medre es szerintem ott törtenik valami hiba,mert ha törlöm es ujra mäsolom akkor jo szokott lenni.
-
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban ,hogy elözeteseket ,hogyan lehet beallitani a Jukebox-ban? A filmek mappanal a menüben van olyan hogy elözetes hozzarendelese,de nem törtenik semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest