- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban ,hogy elözeteseket ,hogyan lehet beallitani a Jukebox-ban? A filmek mappanal a menüben van olyan hogy elözetes hozzarendelese,de nem törtenik semmi!
-
kope0808
csendes tag
válasz #54715584 #7791 üzenetére
Ilyen problemam nekem is volt egyszer egyszer. Viszont amibe nem tudtam beletekerni az nagy rendszeresseggel meg is allt a vege elött. En halozaton masolom a filmeket a medre es szerintem ott törtenik valami hiba,mert ha törlöm es ujra mäsolom akkor jo szokott lenni.
-
kope0808
csendes tag
Hali!
Próbálta már esetleg valaki a Taboo címü sorozatot Jukeboxolni? Mert nekem nem akarja felismerni.
-
kope0808
csendes tag
Hali,
Találkoztatok már olyannal hogy a medre másolt filmnél csak a hangot játsza le? Már több kint 3 éve használom de ilyet még nem tapasztaltam. -
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetöseg hogy a Med esetleg valami szoftveres frissitessel 4k filmek lejatszasara alkalmas lesz? Nem szeretnem lecserelni nagyon megszerettem.
Peti
-
kope0808
csendes tag
Hali,
a medet be lehet ugy allitani hogy bekapcsoljon a tv inditasara?
A CEC be van kapcsolva ,a TV taviranyitojaval tudok kezelni mindent ,ki is kapcsol ha kikapcsolom a TV-t,viszon be nem.Elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest