Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Fujifilm X
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- 3D nyomtatás
- VR topik
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Sajnos a féktárcsák is csúnyák sőt érdekes sötétes színük van nem fényesek.Mielőtt bárki is azt hinné,hogy nem vigyázok az autóra azoknak mondom,hogy garázsban tartom mindig lemosom (amennyire tudom) a sólevet róla.A Mazdánál azt mondták ,hogy a kipufogó nem része a karosszériának ezért csak akkor tudják kicserélni ha átlukad és ettől ez még évekig jó
A féktárcsát egy szerelő ismerősöm szerint kicsit megsüthettem a hátsókat főleg a valószínűleg befagyott kézifékkel .
.A kipufogón látom ,hogy ilyen fehér marásnyomok vannak rajta.Szerencsére csak a kipufogó lett rozsdás a felfüggesztés és a futómű egyéb alkatrészei és a kaszni nem .A féktárcsa állítólag minden kocsin rozsdás lehet mert olyan az anyaga .Nagyon ritkán húzom be a kéziféket télen ezért nem értem az egészet de tény ,hogy egyszer nehezebben gurult .A szerelő szerint ez el fog kopni róla és szép fényes lesz ismét.szóval kicsit el vagyok keseredve mert nem tudom a kipufogót mire vélni