Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
arch7nGel #887 üzenetére
Pontosan ott "szoktam" kikapcsolni a reklámszűrést, hogy megjelenjenek a belépéshez szükséges név/jelszó mezők. Kikapcsolva bejönnek a mezők, viszont ilyenkor belépve nyomja orrba-szájba a reklámokat, így belépés után ugyanott engedélyezem is. De ezt már írtam
Egyébként ez van a naplóban freemail megnyitásakor engedélyeztt reklámszűrés esetén
sChess
Hmmm.. az viszont érdekes, hogy nálad meg jó
Ezt tartalmazza a freemail-hez tartozó mezőKitöröltem a saját/globális-hoz korábban bemásolt hufilter-t, így is jelentkezett a probléma. Tehát a felvett szabályoknál van beépülve.
Ehhe.. beírtam a keresőmezőbe freemail-t és a felvett szabályoknál is van neki külön szabály ezzel a szöveggel : @@|http://ad.adverticum.net/z*
Viszont ezt nem engedi szerkeszteni
Szerk.
Lekapcsoltam a "Feliratkozás szűrőszabályokra" pontot, így megjelenik a belépési mező és nincsenek belépés után reklámok. Egyelőre így használom. Freemail esetén ez a megoldás jónak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest