Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
Gyorshívón milyen gombot kell nyomkodni, hogy csoportba tudjam pakolni az ikonokat?
-
AtHoS
nagyúr
4.4.2.600 [2014-06-17] [link]
New Features:
+ The New Quick AccessFixed bugs:
[Main Frame]
* In some cases, the editing rules are not saved
* Anomaly on the activation state for main window in some situation
* The site rules still works after directly deleting them in certain cases[Webkit Core]
* Unable to visit certain domain names, such as ‘.club’ etc.
* UA leads to the failure to visit certain website in some cases -
AtHoS
nagyúr
válasz
karburátor #950 üzenetére
Nekem "csak" a lomhaságával van pici ellenszenvem.
Kétmagos gépen (integrált VGA-val) oldal megnyitáskor 100%-ra odavágja a procit. Olyankor várakozó állásponton vagyok, mert wines (xp) ablakváltás is csúnyán beáll, míg tekeri a maxthon a procit. Mondjuk ez max 5-6 másodpercig szokott fennállni és oldala válogatja melyiknél hosszabb, melyiknél rövidebb ideig.
-
AtHoS
nagyúr
Maxthon Cloud Browser for Windows V4.4.0.3000
Fixed bugs:
[Main Frame]
* Closing certain E-bank page may lead to anomaly of other pages
* Tabs display anomaly occurs when customizing system DPI
* Installation program fails to unfold advanced options -
AtHoS
nagyúr
Na ezt kicsit elhamarkodtam
Ma reggel indítva a Maxthon-t, ugyanazt a jelenséget produkálta freemail-lel, mint előtte. Úgy látszik újra kellett volna indítanom hétfőn és ismételten megnézni. Legalábbis azt gyanítom, hogy letöltötte magának a feliratkozott szűrőlistát, de csak következő indítástól használja élesben (álá ma reggeli indítás)
Szóval végképp nem értem...na mindegy, nem is zsörtölődök rajta. Felrakom a 4.3.1.1000 verzát, hátha...
-
AtHoS
nagyúr
Most működik, de ugye a felvett/globál részen nincs maxthon szabály, hiába iratkoztam fel a szűrőszabályokra.
Biztos azt kavart be, hogy mivel a szűrőszerkesztő felületen nem lehet törölni (lényegében semmit nem lehet csinálni a felvett részen lévő szabályokkal) maxthon-ból kilépés után kézzel kitöröltem két fájlt ami adfilter mappákban volt public és user mappákon belül az XP Document and settings részén található maxthon profil struktúrájában (csak elmozgattam a fájlokat, szóval vissza tudom rakni)
De a lényeg, mikor még volt a felvett/globál részen szabály, akkor is működött, ha kikapcsoltam a feliratkozást a szűrőszabályokra.
Na, majd hétfőn ha eszemben lesz megnézem amit írtál (melóban nyüstölöm a maxthon-t), de kedden és szerdán kiküldetésben leszek, így csak csütörtökön leszek hétfő után megint a melós gépnél.
-
AtHoS
nagyúr
Fájl törléssel megoldottam a "nullázást", majd biztos ami ziher alapon ismét telepítettem a 4.3.0.1000 verziót.
Bekapcsolgattam a reklámszűrésnél amit kell (pl. feliratkoztam szabályokra) és beraktam hufiltert saját/globál-ba.A felvett/globál azóta üres
Milyen időközönként szed hozzá adatot?
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
arch7nGel #887 üzenetére
Pontosan ott "szoktam" kikapcsolni a reklámszűrést, hogy megjelenjenek a belépéshez szükséges név/jelszó mezők. Kikapcsolva bejönnek a mezők, viszont ilyenkor belépve nyomja orrba-szájba a reklámokat, így belépés után ugyanott engedélyezem is. De ezt már írtam
Egyébként ez van a naplóban freemail megnyitásakor engedélyeztt reklámszűrés esetén
sChess
Hmmm.. az viszont érdekes, hogy nálad meg jó
Ezt tartalmazza a freemail-hez tartozó mezőKitöröltem a saját/globális-hoz korábban bemásolt hufilter-t, így is jelentkezett a probléma. Tehát a felvett szabályoknál van beépülve.
Ehhe.. beírtam a keresőmezőbe freemail-t és a felvett szabályoknál is van neki külön szabály ezzel a szöveggel : @@|http://ad.adverticum.net/z*
Viszont ezt nem engedi szerkeszteni
Szerk.
Lekapcsoltam a "Feliratkozás szűrőszabályokra" pontot, így megjelenik a belépési mező és nincsenek belépés után reklámok. Egyelőre így használom. Freemail esetén ez a megoldás jónak tűnik -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Reklámszűrésnél oldalakat hogyan lehet kivételbe tenni? Ami szerint a globális szűrés bizonyos sorai ne érvényesüljenek.
pl. freemail-nál nem jelent meg a bejelentkezéshez szükséges mező csak egy sima fehér lap. ki kellett kapcsolnom a reklámszűrést, ekkor újratöltődött az oldal, majd belépve ki lehetett ismét kapcsolni. Mondjuk a 2 linkelt friss build-dal már rendben van a bejelentkezési képernyő, de azért érdekelne későbbiekre ilyen lehetőség
-
AtHoS
nagyúr
válasz
maximus4 #855 üzenetére
Átraktam retró-ba és van flash, bár nem böngészős játék ahol néztem.
Dobj linket meglesem neked azt is ami nálad nem megyMondjuk nem indítottam újra a böngészőt a váltást követően, ha ez számít
Szerk.
Gondoltam legfrissebb flash van neked feltéve, így ahhoz linkeltem leszedőt. Egyébként nem tudom van-e jelentősége a leszedő verziójának
-
AtHoS
nagyúr
A kedvencek sávot, ami tulajdonképpen könyvjelzősáv (legalábbis ide pakolta az importált könyvjelzőket) kikapcsoltam. Címsor és fülsáv van felül ill. alul az állapotsáv.
Köszi a linket
Majd melóban belemerülök az átszabásbabár eddig nem foglalkoztam CSS-el, azért nem riadok vissza a mókolástól
-
AtHoS
nagyúr
No majd melóban én is benézek az ütemezőbe. Eddig nem tűnt fel ilyen esemény, de ha a háttérben indul, akkor nem is tűnhetett fel. Na meg amúgy is Maxthon fut egész nap gép bekapcsolástól.
Operánál elvileg 2 verza szokott lenni a mappájában. Az utolsó, amit éppen használsz és a közvetlen előtte levő. A többinél max 1 konfig fájl lehet a mappában és azok törölhetők is. Nekem inkább az opera jelenleg nyújtott szolgáltatásaival van hiányérzetem. Valami Maxthon szerű alapkiépítést tudnék elviselni O12 után. De Maxthon is megfelelő lehet, mert eddig óriási gondom nem volt vele. Apró, eddigi berögződött megszokásokból adódó hiányokkal találkoztam csak.
pl. kilépéskor nem lehet töröltetni a sütiket. Témázást még át kell néznem, mert 768 képpont magas csak az asztal melóban, így minél keskenyebb kialakítás kellene fül-, cím- és állapotsorra.
-
AtHoS
nagyúr
Feladatütemező környékén nézz szét. Magától ugyanis nem tud semmi elindulni. Kell hozzá egy ugróeszköz
Illetve automatikus indítást is nézd át, hátha elindul a rendszerrel egy modul és nem a feladatütemező kezdi el futtatni
Szerk.
Opera-ból melyik verzát váltottad Maxthon-nal ill. mennyire mélyen kezelted az opera-t. opera után milyen benyomásaid vannak róla? Bár látom FF a fő böngésződ... -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
O12 leváltására nézelődök böngészők között.
Régebbről hallottam a Maxthon-ról, így most melóban beüzemeltem kipróbálásra O12 helyett.
Egész könnyen ment a váltás. Könyvjelzőket szépen átvette, "gyorshívót" kézzel kialakítottam, jelszavakat kell még megoldanom, de melóban nincs sok, így ez folyamatosan, ahogy éppen szükségessé válik ki lesz alakítva.Otthon viszont a jelszavakkal már gondban leszek majd, ha e-mellett döntök.
Pár kérdés, amibe gyorsan beleszaladtam:
- jobb klikkes menüt lehet-e szerkeszteni? (pl. kijelölt szövegen jobbklikk, majd keresés ezzel, ami kinyílik és ott fel lennének sorolva a keresők)
- "gyorshívó"-ról kiválasztva egy elemet nem lehet visszalépni a megnyílt oldalról a "gyorshívó"-ra (be kell zárni az oldalt, majd új fület kell nyitni). Van erre megoldás?
- fülbezáró X-et teljesen el lehet-e tüntetni MINDEN fülről? (jelenleg az aktuális fülön megmarad)
- lehet-e csoportosítani a füleket, ahol a csoportokba szedett füleket össze lehet csukni egy fül szélességűre, majd ha szükség van rájuk kinyitniAmit tapasztaltam. AMD XII 240 proci + 3 GB memó (ebből 512MB IGP-nek) + HDD gépen
- linket háttérben megnyitva egy oldalról, a szülő oldal görgetése akad a háttérben nyíló oldal betöltéséig
- találtam flash blokkoló kieget, viszont a melós webes oldalakra beágyazott flash képvetítést teljesen kigyomlálja. Olyasmi lenne jó, aminél rákattintva elérhető a flash. Letiltva+engedélyezve már így működik. Érdekes...Hirtelen ennyi ami érdekelne, bár biztos lesz még 1-2 dolog menet közben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest