Hirdetés
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taurin
csendes tag
Szilveszter éjszaka az utolsó vonattal jöttem haza, Aquincumtól Pilisvörösvárig utaztam.
Mivel Aquincumnál nincsen pénztár, ezért a kalauznak kell fizetni. Meg is "talált", kérdezte, hogy mennyit szoktam fizetni az útért? Mondtam neki, hogy nemigen utazom vonattal, szóval nem tudom mennyibe kerül a jegy. Azt mondta most ő sem tudja az átállások miatt. Odaadtam neki egy ötszázast, kb. 5 perc múlva visszajött, azt mondta 300 Ft és visszaadott 200-at. Jegyet nem kaptam, arra hivatkozott, hogy az átállásig nem tud nyomtatni! Nem egy nagy összeg, de miután leszálltam a vonatról felhívtam a Máv direktet és megkérdeztem a jegyárat. Egy hölgy vette fel a telefont, azt mondta 250 Ft a jegy. Mondtam neki, hogy ezt legyenszíves tudatni a kollégájával is, aki az előbb 300 Ft-ot kért tőlem és jegyet sem adott. Azt mondta, hogy erről ő nem tehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest