Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taurin
csendes tag
Szilveszter éjszaka az utolsó vonattal jöttem haza, Aquincumtól Pilisvörösvárig utaztam.
Mivel Aquincumnál nincsen pénztár, ezért a kalauznak kell fizetni. Meg is "talált", kérdezte, hogy mennyit szoktam fizetni az útért? Mondtam neki, hogy nemigen utazom vonattal, szóval nem tudom mennyibe kerül a jegy. Azt mondta most ő sem tudja az átállások miatt. Odaadtam neki egy ötszázast, kb. 5 perc múlva visszajött, azt mondta 300 Ft és visszaadott 200-at. Jegyet nem kaptam, arra hivatkozott, hogy az átállásig nem tud nyomtatni! Nem egy nagy összeg, de miután leszálltam a vonatról felhívtam a Máv direktet és megkérdeztem a jegyárat. Egy hölgy vette fel a telefont, azt mondta 250 Ft a jegy. Mondtam neki, hogy ezt legyenszíves tudatni a kollégájával is, aki az előbb 300 Ft-ot kért tőlem és jegyet sem adott. Azt mondta, hogy erről ő nem tehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs