Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
A rajz rendben van, szinezve is van (bar az 5 es 6 egyforman fehernek tunik nekem), alatta a kifejezesek es egyenlosegek is jok.
De a feladat szoveget azt tenyleg pontosabban kene meghatarozni... mert ami nekem ebbol lejon, hogy egyreszt elbenaztak, mert a kepletek sorszama pont megegyezik azzal az egy elemmel, amit a keplet eredmenye halmaz tartalmaz (jo lett volna pl. kisbetukkel, hogy ne keveredjen), masreszt az uniok es metszetek tag fogalom, osszesen ugye van 8 "terresz" (kepletileg az (A U B U C) komplementere, azaz a kulso resz hianyzik), es ezeknek barmely reszhalmazat fel lehet irni (tobbe-kevesbe ertelmesen, ertem itt azt hogy eleg sok tagra mehet vissza) mint halmazt, sot altalaban nem is csak egyfelekeppen. Az meg kicsit sok lenne (256). Kulso nelkul is 128. De mar erintkezosokbol is boven hazi feladatot meghalado mennyiseg van.Szoval azt probald meg legy szives megtudni (opcionalisan, osztalytars neten nem elerheto?), hogy pontosan mi volt a feladat. (Azt is, hogy a szinezes az mar a megoldas resze, vagy az a kiindulasi adatok resze?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEISS Batis 40mm f2,0 Sony E
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - 0 Perces - RQVTX2239H Warranty: 2026-01-22 ///
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest