Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem fogják elcseszni a befejezést. Kvázi ez lesz az első játék a szériából, bármilyen "wow aztakurv@" faktoros befejezést oda lehet pörkölni neki, aminek a következményeivel (még) nem kell foglalkozniuk, aztán majd akövetkező részben ignorálják, vagy elmismásolják. Mintha láttunk volna már ilyen Bioware részről, Mass Effect kapcsán.
Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.(#1487) Rossi
Ez a tili-toli lassan már ipari standard. Az a meglepő, ha egy AAA-s játékot nem tolnak el a bejelentett premierhez képest kő még idő hogy csússzuper legyen érvre hivatkozva. Hol is vannak akkor a nem hiú ábrándok?

Amúgy annyiban azért örülök ennek a tiszta lapos kezdetnek, hogy bármilyen is lesz a játék, nem lesz benne olyan, hogy XY fan az alapanyag megbecstelenítése miatt fogja szarul érezni magát. Én a W3-mal pont így voltam...játéknak szuper, csak ha éppen olvastad (és szeretted) a könyveket (ráadásul elsősorban a főszereplők miatt), akkor Ciri és talán még inkább, Yennefer rettenetesen rossz beimplementálása a játékba az összes bicskát kinyitotta a zsebedben. Nekem ez eléggé tönkre vágta az élményt, olyannyira, hogy mérgemben be sem fejeztem. pedig ha ettől elvonatkoztatok, valóban zseniális játék, új minőségi standard az iparágnak. Nade visszakanyarodva, az új Mass Effect kapcsán ilyesmi szerencsére nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.