- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Nah én is megvettem a cuccot. Nagy várakozással vetettem magam bele... Én a Baldur's gate jellegű rpg-ért rajongok és ezekután a harc nekem nagyon FPS (vagy inkább TPS) szerű. A KOTOR-nál még emészthető volt, hogy kiadtam, hogy hogyan üsse azt ütötte és a pause gombbal megállítva kényelmesen kigondoltam, hogy hogyan is kéne csinálni. Itt viszont nagyon akciódús az egész harci cselekmény (nekem a társak parancsal való irányítása is furcs főleg, hogy elég butácskák tudnak lenni) bár sokan biztos ezt jobban szeretik mint én. E van. A hangulat, grafika, beszélgetős részek (bár ez a mondatkiválaszósdi rendszer elég furcsa volt elsőre, miért nem volt jó az a) b) c) rendszerű megoldás?) viszont nagyon tetszenek, így nem bántam meg, hogy megvettem. Remélem a játék végéig kitart ez a hangulat és fent tudják tartani a feszültséget a sztoriban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest