Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
RPG = Rocket Propelled Grenade
Aki azt hiszi szerepjáték azt kihívom egy sakk meccsre, és lerendezzük mint férfi a férfival
Amúgy szerintem is megfelelő az egyensúly a szájtépés és a harc között. Ráadásul a párbeszédek is jól eltaláltak. Néha fetrengtem a röhögéstől azokon a szövegeken amiket le tudtak nyomni
Szpójlér (Fellegvár, Kora Odúja //vagy hogy a bánatban van fordítva a Cora's Den// Ököl küldetés):
Mikor már magasan van az Elbűvölés, vagy az Intimitás, és találkozol a két bérencel akkor benyögi hogy "Möst öltem meg 20 katonát, szerintetek veletek mi lesz?" "Ja igaz, különben is utálom Ökölt." (Emlékezetből, angolról), a másik lehetőség meg a "Nincs jobb dolgotok máshol?" "De igazad van, menjünk." Erre amit lereagálnak a csapat társak. "Ezt nem akarom elhinni", "Általában a lövöldözés a megoldás". Hát én ott röhögtem egy 10 percig.
Szpójlér vége.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aki azt hiszi szerepjáték azt kihívom egy sakk meccsre, és lerendezzük mint férfi a férfival