- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Serius1974 #7208 üzenetére
Mivel teljesen manuális objektívekről beszélünk, nincs semmi megoldás. Maximum a focus peaking, de azt a pl5 nem tudja rendesen, művészi szűrővel megoldható nehézkesen, de nem az igazi.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Serius1974 #7206 üzenetére
Nincsen, bele tudsz nagyítani a képbe(a nagyítóval), úgy könnyebben el tudod dönteni, hogy éles-e.
-
hemaka
nagyúr
Megérkezett a Helios 77m-4, lőttem vele gyorsan pár képet. Ahogy lesz időm, kipróbálom majd kicsit jobban.
Teljesen nyitva kb. használhatatlan, egyet vagy kettőt rekeszeltem rajta általában. Szerintem egy kis élesítéssel eléggé vállalható a dolog, na meg persze némi CA takarítás után. Csak átméretezve van, alap Oly Jpeg. -
hemaka
nagyúr
Igazából néztem EU eladókat is, de nem találtam normális áron hasonlót sem. Általában 1 hónap alatt érkezik meg a cucc Kínából, megszoktam már, hogy várni kell. Addig szórakoztatom magam a meglévő objektívekkel. Meg egyébként sincs mit rátekerni az adapterre még, nézelődöm ebay-en.
MrChris: Köszi az infót.
-
hemaka
nagyúr
Ha már adapterek, ezt gondolom nyugodtan megvehetem az Oly EM10-hez?
Ha esetleg tudtok jobb eladót, vagy jobb és nem sokkal drágább adaptert, várom a javaslatokat. -
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
MFT-re szeretnék nagylátószögű, illetve 50 mm környékén valamit. Az árról csak annyit, hogy csak szórakozni lesz, szóval ár/érték arányba jó legyen. Első mft gépem és manuálozás, szóval ehhez bevallom kb. semmit nem értek, de hamarosan utána olvasok.Helios 44-es típusúakat néztem, de azokból elég sokféle elnevezéssel futnak, amiket nem igazán tudok hova tenni, de láttam vele készült képeket és egyáltalán nem voltak rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest