Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
Vivitar Auto Close Focusing (1:2) 135mm f/2.8
Így megoldódik a makró gondod is. Csak két baj van vele, ritka és drága (meg, hogy nincs ilyenem). -
p_adam
addikt
Szerintem a Konica Hexanon AR 135 3.2 az egyik legjobb és a foglalata miatt nem annyira keresett, emiatt olcsó, ha felbukkan.
Érdemes megvizsgálni a minimum fókusztávolságokat is, elég nagy különbségek lehetnek (a Konica-nak csak 1m, ami jobb a másik két 135-ös Konica-nal, meg egy csomó másiknál). -
jjeahh
nagyúr
Anno én is feltúrtam a netet olcsó 135-ös témában, szerintem a nagyja trágya. Pentacon vállalható, tair szintén, jupiter 37a éles, jupiter 11 még élesebb, zeiss sonnarból úgy láttam az "s" verzió az igazán tuti. Igen, sajnos ezekből csak az első kettő F2.8-as és pont azok a leggyengébbek a listából. Aminek nem néztem utánna az a canon fd, azoknak érdemes lenne utánnajárni, mert van néhány jó fd üveg más tartományban... Takumar 135-öt én próbáltam ff-en és mft vázon, szerintem a pentacon is megeszi reggelire.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden, ami Unreal Engine
- Milyen egeret válasszak?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Canon 16-35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi