- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Hmm, 7-ért jó az nagyon, én a 9-nek is örültem. A másik 2 az felejtős, az első az pont fordítottja és amúgy sem passzol, a második, az meg csak sima középérintkezős, olyanom van is, 1000ft volt e-bayon, de az kb. semmire nem jó, mert maximális erősséggel villantja el a vakut
Itt írtam róla annó, hogy hogy oldottam meg kínkeservesen a használhatóságát. Szerintem (mielőtt elhajtanak bennünk
) menjünk is át ezzel a témával a Sony/Minolta topicba, mert ez már nem a manuális obikról szól.
10 körül szerintem necces lesz, bár nem kizárt, de arra várni kell. Én a vakum egy helyi lomis piacon vettem 5000-ért, mert az illető nem tudta, mit árul, de ehhez piszok mázli kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged