- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
Igen, erről elfeledkeztem, hogy az is baj, hogyha túl vékony, és túl közel van... Bár akkor elvileg a közeli fókusztartományból veszik el, és a végtelent meg "túl lehet tekerni". Persze ezt csak az igen korlátolt fotóelméleti tudásom alapján gondolom, nem biztos, hogy így is van.
Kipróbáltam én is, és nem jártam sikerrel, az én adapterem túl vastag vagy az obi halott.
Betekertem az obit végtlenre, és csináltam egy képet, kb. 10m-re lévő cuccokra volt éles (15m után lenne végtelenben az obim). Elkezdtem letekerni, és csak egyre közeledett a homály, szóval nem nyert.
Amúgy pont az ilyen dolgok miatt szokták minimálisan vékonyabbra gyártani ezeket az átalakítókat a szükségesnél, hogy inkább vesszen icipici a "makró" képességből, de biztosan legyen rajta végtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest