Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
sszemtelen #11887 üzenetére
Szerintem nyitott rekesz esetén nem fogsz érdemi különbséget látni a háttérmosás mértékében.
A minolta valószínűleg mechanikailag jobb, elsősorban a rekesz állítás finomabb.
Viszont elveszted A/M ficsőrt, amit a Helios fokozatmentesen is tud.
.
Én csak akkor cserélném, ha nyitottan jobb a minolta. (szubjektíven és tesztelve is)
Vagy olyan típus aminek ritkaság vagy érzelmi értéke is van. Pl. 15-20 éve Minolta PF-eket gyűjtöttem. -
p_adam
addikt
válasz
sszemtelen #11887 üzenetére
Nekem is van mindkettő (nem ezek a típusok) megférnek egymás mellett, távolra az 50mm jobban bejön, portréra meg az 58mm tetszik. Ha muszáj lenne választanom, akkor az 50mm maradna. De csak azért, mert van egy téma, amit egy fix helyről fotózok és az 58mm-be éppen nem fér bele
A rekesz eltérés nem lesz igazán számottevő (ha ua. a beállított távolság), de az 50/1.7 valószínűleg hamarabb élesedik a sarokban, mert a fókuszvonal a Helios esetében kissé görbül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Steam Deck
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest