Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
urandom0 #1711 üzenetére
Szia, elnézést, hogy csak most válaszolok, köszönöm a válaszod.
Most volt alkalmam kipróbálni, de sajnos annyira lassúnak találtam, hogy ezt a történetet elengedtem. Egy 400 mb-os profil mappát is majdnem egy percig másolt, ez nem elfogadható számomra. Sajnálom, remélem sok rendszerfunkció nincsen, ami használná. -
Adamyno
tag
válasz
urandom0 #1711 üzenetére
Btrfs-ről én is ezt gondoltam. Aztán olvastam, hogy riogatnak egyes felhasználók, mert össze tud borulni a fájlrendszer. Ááá.. dehogy, én évek óta használom. Megbízható. Egyszemélyes statisztika. Aztán csináltam egy szervert. Volt snapshot és volt RAID is. RAID véd a hardveres hibától, Snapsot pedig egy hibás upgrade, egy hibás konfig ellen. Történt is egy hibás konfiguráció, gondoltam visszaállunk egy előző snapshotra. Látszólag működött is a történet, de baljós jelek voltak. RO fájlrendszer.
Biztos normális... csatoljuk fel RW-ben. Továbbra is RO. Megpróáltam kiforce-olni, de folyamat csak RO. Na jó, csináljunk fájlrendszerellenőrzést, hátha az a baja. Vannak hibák. Nem lehet javítani. Sehogy. Reboot. A helyzet ugyanez. Akkor ne a korábbi snapshotot indítsuk, hanem a legfrissebb verziót. El sem indul. Több snapshotot is megnéztem, mind ugyanaz. Szerver OFF. Reinstall, Ext4. Azóta minden jó. Backup rsync-el megy máshová.Majd a végén mondták az okosok: üdv a klubban
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest