- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szia!
Ez aztán a meglepetés, de már tudjuk az okát is, miért voltál felszívódva!
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.nem BIOS-os, hanem UEFI-s
Ó hát ennek sok Archos nagyon fog örülni, mert régóta megy a térítés, hogy UEFI-t kell használni, mert az.....szóval az az UEFI. Én is tettem pár próbát vele, de a HP 8xxx Elitebook sorozatnál elég érdekesen működik, így azóta is maradtam Legacy-nál.
Reménykedj, hogy a Dell jobban áll hozzá, bár ha itt csak UEFI van, akkor nem lehet túl sok gond.
A Manjaro weboldala is többször változott az idők során, nézegesd meg, szerintem maga a telepítés annyira egyszerű, hogy még egy többszörös exwinesnek sem lehet probléma.
SSHD van abba a gépbe ezek szerint? Megmondod mekkora méretre gondoltál, SSD választásban tudunk segíteni, Frawly koma nagy szaki ott én meg napi szinten olvasgatom, így tulajdonképpen felszívom az összes okosságot onnan.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.Amúgy ebben az esetben érdemesebb lenne teljesen külön meghajtóra rakni a Linuxot, gyanítom ezt szeretnéd.
ebből a háromból akarsz szerintem választani bestbuy ár/méret szempontból is és a topikban ajánlottak is ezek:
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- YouTube
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.