Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szia!
Ez aztán a meglepetés, de már tudjuk az okát is, miért voltál felszívódva!
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.nem BIOS-os, hanem UEFI-s
Ó hát ennek sok Archos nagyon fog örülni, mert régóta megy a térítés, hogy UEFI-t kell használni, mert az.....szóval az az UEFI. Én is tettem pár próbát vele, de a HP 8xxx Elitebook sorozatnál elég érdekesen működik, így azóta is maradtam Legacy-nál.
Reménykedj, hogy a Dell jobban áll hozzá, bár ha itt csak UEFI van, akkor nem lehet túl sok gond.
A Manjaro weboldala is többször változott az idők során, nézegesd meg, szerintem maga a telepítés annyira egyszerű, hogy még egy többszörös exwinesnek sem lehet probléma.
SSHD van abba a gépbe ezek szerint? Megmondod mekkora méretre gondoltál, SSD választásban tudunk segíteni, Frawly koma nagy szaki ott én meg napi szinten olvasgatom, így tulajdonképpen felszívom az összes okosságot onnan.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.Amúgy ebben az esetben érdemesebb lenne teljesen külön meghajtóra rakni a Linuxot, gyanítom ezt szeretnéd.
ebből a háromból akarsz szerintem választani bestbuy ár/méret szempontból is és a topikban ajánlottak is ezek:
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Windóz, aham ez mindent megmagyaráz.
Szóval pénz és méret! M.2 Sata-s SSD-t akarsz, nem Sata3-ast.