Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem akadj le rólam,
fog menni,
BoB ahogyan leírta, nem pont úgy csináltam, és egy másik úton is eljutottam a megoldáshoz, amit ÉN találtam meg, ergo full fejlődőképes vagyok. Ha nem szólogatnak be feleslegesen, akkor nyugodtan tudom magamba szívni a tudást, ha baszogatnak akkor ez a bensőséges és figyelmet, összpontosítást igénylő tanulási folyamat sérülhet, esetleg megszakad és ilyen hsz.-ok írásába csap át. Amire semmi szükség.
Büszkén fogom a klubba mesélni majd hogy 19 év win után, igaz egy kis segítséggel (amit neeem tőled kaptam meg), egész simán áthelyeztem a Linux home/tibi könyvtárat egy külső partícióról közvetlenül a / alá. És a redmondon nevelkedett, az anyatejjel ablakokat magukba szívó ismerősök majd hümmögnek, igen, ez nem semmi, tud ez tibi gyerek valamit.Többször, több fórumon leírtam a hasonlóaknak, én nem akarom ÉRTENI az os-t. Én HASZNÁLOM. És szeretném ÚGY használni, ahogy nekem kényelmes, ahogy én elgondolom, ahogy nekem kézreáll. A linuxok közül eddig egyedül a Manjaro ami ezeknek majdnem megfelel. Kedvelem, a dedós kis hisztijei ellenére, és szeretném tartósan használni.
Innen is el akarsz üldözni, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest