Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a szüleim gépén volt Ubuntu, aztán Mint pár évig, de mindig az volt, hogy át kellett menni megcsinálni a frissítést, soha nem mertem abban bízni, hogy minden jól fog menni. Főleg nem a verziófrissítés
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.Ha nem akarsz a frissítéssel szarakodni, akkor fel kell dobni egy ChromeOS-t, vagy valami hasonlót, azt "hülyéknek" csinálták
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt legalább rolling release van, amivel eddig nekem sokkal kevesebb bajom volt, mint a pár havonta kiadott rendszerekkel.
Ha nem lenne most a szüleimnél a laptopon egy legális W10, amivel egyelőre tökéletesen elvannak, akkor szerintem tennék nekik oda valami ChromeOS kockát, annál nagyobb tudás nem igazán kell nekik.