- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
sany
csendes tag
Nem kell a win-t lerölni, hogy legyen linuxod!
Nekem 3 OP rendszer van a gépemen, a win98 is megvan!
Nyugodtan tedd fel, probálgatni a ''szárnyaidat''!
Az uhu boot maneggere a ''grub'' minden OP renszert eltud indítani, ha az MBR-be telepíted!
De ez sem kötelező indíthatod floppyval is a linux-ot és a win a régi módon indul! -
Bazsesz
őstag
Én most próbálom ki a kerio mail szervert. Igaz nem tudok létrehozni webről usereket, de nem is ez lesz a lényege, amiért lesz. Meg könnyű beállítani :) Elsőre ment, és tudok mindenhova küldeni, meg fogadni mindenhonnan.
Üdv: balu -
sany
csendes tag
válasz
Picimaci
üzenetére
Már bocsi hogy beleszólok, de miért nem tesztek fel Uhu-linux-ot, ami magyar fejlesztés!
Alapban tartamlazza a postfix levelező szervert, amellyel küldhetsz mailokat szolgáltató használata nélkül! [Ha fix ip-d van és domained, akkor akár egy freemail-hoz hasonló szervert is összehozhatsz,
egy webszerver(apache) és egy webmail(squirrelmail) segítségével!
Perszer megfelelő tapasztalattal és biztonsági ismeretekkel!]
A levelező progikban smtp szervernek : localhost 25 port-ot kell minössze megadni! -
Picimaci
tag
Mail címmel jelentkezem be!!!!
-
törölt tag
Tehát akkor nektek megy minden?
Ez tök jó!
Nekem még a küldés nem ok.
Weben a usernévvel jelentkezel be vagy a mail címmel? -
Picimaci
tag
Minden sirály, minden működik!!! :DD
-
Picimaci
tag
Na most az van:
Ha létrehozok weben egy usert, akkor az tud küldeni helyi címekre, tehát saját domainbe, de máshová pl.: freemail.hu, akármi.hu nem tud küldeni, csak ha a szerveren beállítom neki(a szerverben nem a webről)az smtp +pop3 szervert.
Na ez mi lehet? -
Picimaci
tag
Ok most már működik nekem is, tudok usert létrehozni webről és tud küldeni is meg fogadni! :C:C:C
-
Picimaci
tag
Köszike!!!! Nézem!!!!:)
-
Picimaci
tag
És te adminként jelentkeztél be webről és úgy hoztad létre őket, vagy simán az add userre mentél a belépésnél?
-
Picimaci
tag
Ja és én is módosítottam ott a html-eket, de a szerveren nem jelent meg a változtatás. Miért van ez?:((
-
Picimaci
tag
Ok. Küldd el légyszi a te általad készített magyarítást! :DD
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Picimaci
üzenetére
Hi mint mondottam a magyarosítást én csináltam. Te is könnyen csinálhatsz csak egy weblap szerkesztővel megnyitod a ArGo Software DesignMail Serverwebtemplates mappában lévő html fájlokat a gombokat meg akár Paint-al is átlehet magyarosítani. :DDD Vagy ha szépen megkérsz elküldhetem mailba :U és akkor csak a saját dolgaidra kell átírni.
Ui: én nem csináltam az usereknél semmit egyszerűen létrehoztam őket és ennyi és tudtam velük küldeni mail-t már le is teszteltem és akinek küldtem meg is kapta és én is megkaptam tőle ez a folyamat mind weben történt! :C
Ui2: és ha megnézitek a súgót állítólag lehet ezt wap eléréssel is használni az pedig király lenne mutogatni a suliba telón a saját mail serveremet :DD:DD:DD
[Szerkesztve] -
Picimaci
tag
Miért nem sikerült? Mennie kell! 81-es porton hivatkozz rá!
-
törölt tag
Webről nekem még nem sikerült küldenem semmit. :((
Most próbálok majd meg trükközni.
Magyarítást nekem is! THX
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest