Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
Kipróbáltam a myraiffeisen -t KSU - val, és Apatch -al is, de azok esetén is egyből kifagyott. Még nem jöttem rá, hogy mi az oka, de ezek alapján nem a Magisk megtalálása a gond.
-
vazee00
tag
Köszi a tippet mindenkinek! Mikor a logcat -ot futtattam nem, de próbáltam előtte, és most is lefagyasztva a Magisk - ot, de ugyan úgy, azonnal crash -el a myRaiffaisen app. Lehet, hogy újra kellene tennem a romot, hátha valamelyik magisk modul tele szemetelte, és azért romlott el.
-
vazee00
tag
Köszi a tippeket mindenkinek! Kipróbáltam, hogy letöröltem egyesével az összes magisk modult, de továbbra is azonnal összeomlik. Ha letörlöm a magisk appot, akkor is. Most már egyáltalán nem értem. Itt található az ADB -n keresztül mentett crash log: [link]
Lehet, hogy az egyik modul pakolt le valamit, ami ottmaradt, és ez okozza? Próbáltam törölni a /data/adb mappát, de nem segített. Jelenleg visszaálltam a 28000 magisk -re(canary -ról), és csak a Play Integrity fix v17.9 van fent, a beépített Zygisk engedélyezve van, Magisk hide bekapcsolva... Valakinek valami tipp?
-
vazee00
tag
Sziasztok!
Magisk, és myRaiffaisen appal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Legújabb canary 28001 Magisk van fent az alábbi modulokkal:
MEETS_STRONG_INTEGRITY megvan, a myRaiffaisen app viszont sehogy sem működik. Olvastam az összefoglalót, és a hozzászólásokat, kipróbáltam a HMA -t, és próbáltam több app segítségével fagyasztani a Magisk -et, de a myRaiffaisen továbbra sem működik. Megnyitás után azonnal összeomlik. Magisk hide engedélyezve van.
Kipróbáltam mindent, amit Telegram csatornákban, és külföldi fórumokban olvastam, de nem jártam sikerrel.(Vagy csak Basic -nem device- hitelesítést kaptam, és működött a myRaiffaisen - vagy nem működött, cserében megvolt a device/strong) Van valakinek tippje, hogy miként lehetne működésre bírni, mi lehet a gond?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest