Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToMM23

tag

Sziasztok ! Az "arkangyal" kocsikat lehet külön fejleszteni ? :U Mert ha kiválasztom akkor ugye kirak vele vezethetőnek. Ha ekkor visszatérek a bázisra akkor ott lesz a szokott helyén a kocsi. Ami ezúttal az "angyal" kocsi. Legalábbis külsőre meg felszereltségre. Igen ám, de akkor hol van a saját kocsim ? :( :F Amihez a karosszériát kerestük meg az elején... Vagy ez a saját kocsimat alakítja át angyallá mindig ha azt akarnám vinni, aztán meg szórakozhatok a visszaépítéssel folyamat .. ? :U :U Vagy egy és ugyan az a 2 kocsi.. ? :(((
    Ja meg ugye elkezdtem szépen felfedezni a területeket és "ki "loot" olni mindent. Így sok fejlesztés is meglett (kukacfarm, kézikocsi stb) Igen ám, De amikor odaérek a sztorival, akkor kijelzi,hogy "tracked on map" a részt. Ami már megvan.. Ez a szakállas mankós pali menedékénél jött elő.. A játék maga amúgy nagyon szépen fut és stabilan :)) A grafika szerintem 10/10, már amennyire szép lehet egy kiszáradt tengerfenék a maga egykori zátonyaival szikláival és korallszirt maradványaival meg a sok homokkal :C Ugyan azt a "borzongatóan üres és nyomasztó" érzést adja Nekem legalábbis a sok rozsda ette hajóroncs a fenéken a kihaltság meg az egykori "ősi" civilizáció nyomai mint anno a 80-as években a MadMax filmek nézésekor :Y :D Sorry kicsit hosszúra nyúlt :( ;]

Új hozzászólás Aktív témák