Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A böngésző csak egy dolog, de ami a videóba is látszik alkalmazásoknál se egyértelmű, hogy mi számít az MD-nek vágólapnak
Valahogy ezt kellene fixálni akárt egy plusz vágólapos progival (vagy nem tudom
)
és ha az normálisan működik akkor onnan kinyerni a friss és feltételnek megfelelő sorokat -
-
válasz
detroitrw
üzenetére
Na ná, hogy lehet tovabb bonyolitani a dolgot
Chrome-ba bizonyos oldalakkal azonnal megtortenik a link szovegfajlba helyezese, bizonyos aldalakon meg sehogyse (pedig az android kiirja hogy mit masolt a vagolapra, de valszeg azt nem latja vagy nem fer hozza az MD).
Ezt nem is ertem
-
Szia!
Sajnos nálam csak rosszabb lett így ezekkel a beállításokkal.
Ugyan úgy nem működik automatikusan, kézzel kell elindítani, sőt már az ADB óta az se elég, mert ki kell erőszakolni belőle ezt. Ha ezt leokézom (az egyszeri hozzáférést) akkor onnantól rendben van, de ehhez bele kell nyúlni a makróba és rámenteni, hogy feldobja a jogosultságot.
Ezt nem lehet valahogy véglegesíteni?
Ill. észrevettem egy érdekességet, hogy amíg nem működik normálisan és elkezdem a vágólapra pakolni a linkeket valamikor 1B-vel növeli a fájl méretét (valami, direkt nem nyitom meg nehogy azért ne történjen meg az írás mert foglalt a fájl). Ami azt jelenti, hogy valamit próbál vele csinálni, de lényegébe nem csinál semmit mert megnyitva a szöveges fájl semmilyen karakter (szünetet se) tartalmaz.
Ez még az egyszeri hozzáférés engedélyezése előtt történik.Na és persze amíg nem működik addig az MD se dob üzenetet, hogy "A(z) MacroDroid beillesztett a vágólapról".
Majd valamikor készítek róla képernyő videót, hátha tudsz úgy jobb következtetést levonni mi lehet a hiba.
-
-
Mert, hiaba mutatja az ertesito sav, hogy aktiv a macrodroid az alkalmazni kivant makro megse mukodik csak ha manualisan elinditom/tesztelem valamelyik reszet
Ezert lenne, jo ha amint elindul az MD lefuttatna valamit es akar kiirhatna egy uzenetet, hogy pl. Link copy makro aktivala ...
-
Moto G34
De ujrainditas utan magatol megjelenik az ertesito savon (gondolom ez azt jelentene, hogy keszen all)
Es ha ranyomok akkor nyilvan mar 100%, hogy fut, de a makro megse fut le csak akkor ha kezzel lefuttattom, vagy tesztelem
Es arra nincs makrozasi lehetoseg, hogy amikor elindul a macrodroid akkor ezen a makron csinaljon egy futtattast, vagy tesztet?
-
az a baj, hogy meg se kell nyitni a fájlt mert csak TC-be nyomok egy frissítést és látom, ha nem változik a fájl mérete akkor nem került bele.
ez így nagyon megbízhatatlan

és miért nem működik azonnal amikor újraindult a teló?
direkt meghagytam az értesítőjét, hogy lássam fut e már -
-
Újraindítottam a telót, hogy tisztalappal kezdjek
Megnyitottam a chrome-ot és készítettem egy vágólapos linket (ami a feltételnek is megfelel), de nem került be a fájlba, majd bezártam és újra elindítottam, de így se írta bele.
Aztán a macrodroid-ba csináltam a vágólap frissítés tesztet és utána már belerakja.De most figyeltem fel arra, ha egymás után a vágólapra kerülnek a megfelelő szövegek akkor abból csak az elsőt tárolja le, ha csak annyit csinálok, hogy a chromról átlépek egy másik alkalmazásra majd vissza és újra vágólapra kerül valami akkor úgy már lementi.
Szal igen 1x fut le a makró (sajnos), de elég hozzá ha a háttérbe kerül majd újra előtérbe (ami persze szintén nem szeretnék
)Esetleg a példádra tudnál egy mintát mutatni?
-
Sziasztok!
Még kezdő vagyok a témába, s persze egyből bele is futottam egy zsákuccába

macro: klikk
A vágólap adatokat szeretném egy szabálynak megfelelően egy szövegdobozba menteni ...
A probléma az, hogy automatikusan nem kezdi el ezt a műveletet, csak akkor hajlandó működni, ha először tesztelem (vagy manuálisan elindítom) a makrót a macrodroid-ba, utána már tudja, hogy mi a dolga.
Tehát maga a szkript jól működik (és így valszeg minden jogosultsága megvan), csak valamiért nem hajlandó automatikusan működni
A vágólap frissítést és az aktuális makró engedélyezést csak azért raktam bele mert bíztam benne azokkal jó lesz
Előre is köszi a helpet

Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Elden Ring
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Oldman2