Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
A winyó panel nem ment, mert azon is épp az elektronika volt halott, de azóta sikerült szereznem egy másikat, és azzal ok a dolog. Nem szoktam rossz cucokkal foglalkozni, inkább csak lom itthon. Ha meg többet ért volna a V5, hát lehet, de számomra használhatatlan volt.
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.
Banshee kari : Mighty banshee 16mb sgram , v1.0 Ez van a karira írva. Legutóljára mikor gépben volt (ami nem ma volt
) a gép ment vele, drivert fel lehetett tenni, de felbontást, és színmélységet már nem tudtam rajta állítani. 800x600 256 vagy 16 színt még ki lehetett belőle csikarni, de semmi többet. Hol tudunk találkozni? Pénteken leszek Bp-n, de csak Keleti, vagy Hősök tere felé, mert Sz. fürdőbe megyek néhány ismerőssel. Vagy jövő hét kedd?
Aktív témák
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Steam topic
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.