Hirdetés
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Ati_X_321 #1617 üzenetére
A billentyűzetkiosztással kaccsolatban nem tudok segiteni sajnos,mert nekem gyári apple alu keyboardom van a géphez (már win. alatt is ezzel küldtem,mert nagyon tetszik, és a legjobb bill.-em eddig)..
Ámde a copy-paste-elést most te nagy valószinüséggel windows-gombbal csinálod,amit át tudsz állitani a System Preferences-ben simn. Én ezen a bill.-en is ctrl+c-vel copyzok, nem cmd+c-vel.Viszont az END-et ha valaki megaszongya hogy birjuk működésre annak csókolom a kezsit-lábát én is
vezérlőpult kb egyenlő System Profiler, amit a Utilities-ben lelsz meg.
Mac-esek általában iTunes-t használnak. Én is a közelmúltban szoktam át rá. Érdemes megszokni,mert tényleg nem rossz, mégha kezdetben kicsit idegen is.
De ha nagyon nem emgy akkor használj Cog-ot.Erről jut eszembe, hogy személyes tapasztalatom is, hogy nem beszélnek ám hülyeséget az"öregek", hogy érdemes minél több dolgot az apple saját szoftvereivel csinálni,mert igy jön elő a dolog igazi "ereje", az hogy egy komplett, nagyon jól együttműködő rendszert kapsz. Csak kicsit el kell tudni szakadni a Windows-os berögződésektől, hogy a gyári programok mind vackok. Itt ez közel sem igy van. Nézz csak meg egy iLife-ot...
Tudod:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest