Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- Eltűnt a fél internet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
kushwavez
üzenetére
Na rájöttem hol lehet megnézni milyen cuccok vannak a gépben, CSR8510 A10 a dongle chip verziója.

A BlueToolFixup.kext kell a működéséhez, néha hash hibára hivatkozik a rendszer, ilyenkor nem hajlandó párosítani/csatlakoztatni/bekapcsolni a BT-t, de restart és Clover nvram reset nálam megoldotta. MacOS update alatt lehet h nem fog működni(nálam nem ment), de az update elkészülte után egy nvram reset megoldotta. Ezek a rigolyái vannak de alapvetően jól működik. -
attilav2
őstag
válasz
kushwavez
üzenetére
Sima feketeképernyős az nvram error, az oc grafikus felület bebootoolása előtt kapom, az oc gui be sem bootol. A Quickemu által generált OC efi bebootol, viszont a boatolás a filevault jelszó beírása után nem sokkal akad el, erről raktam be képet. Lehetséges hogy az OC leírásod már nem működik, annyit változott közben az OC, szerintem simán elképzelhető. Azért kipróbálom még OC Configurator-ral hátha. A Quickemu-s OC-nál nyomtam nvram resetet, de ugyanúgy elakadt a filevault jelszó beírása után.
Egy eWent 1085 a dongle, a konkrét CSR chip verziót megnézem majd Linux vagy win alól, most Mac alatt vagyok, itt nem tudom hogy/mivel kell megnézni.tlac: OC auxiliary tools-al OC configurator-ral vagy ProperTree-vel készítetted a configot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnt a fél internet!
- SnowRunner
- Stargate
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac