-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamP900
tag
válasz
gabo89 #15180 üzenetére
Sziasztok!
Az mitől lehet szerintetek, hogy két retail Lion nem telepítődik egyformán? Az elmúlt pár napban raktam egyet egy EP45 UD3R, 2x2Gb Mushkin DDR2, Q9550, 8800GT alkatrészekből álló gépre és egy Lenovo N500 -ra. Erre a két gépre úgy ment fel a telepítés, hogy a végén a felhasználói adatok megadása után kellett felhasználói képet választanod. Az első gépen tökéletesen működik a Sleep mód is és a Skype is! Ha a saját gépemre teszem ugyan ezt a Lion -t akkor a végén nem kell képet se választanom, nem megy a Sleep mód se és a Skype is hibával lép ki. Értem én, hogy az előző gépeknek is más az összetevője meg más DSDT kell hozzájuk (bár a Lenovo-t a nélkül tettem fel MB-el).
A saját gépem adatait megtaláljátok ha a nick nevemre kattintotok.
Főbb cuccok:
ASRock P67 Fatality Performance
2x4Gb Kingstone HyperX DDR3
Core i7 2600
Gigabyte GTX260OC
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest