Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Kíváncsi vagyok mi lesz a founders pack dupeolassal, tudniillik bugos és újra és újra megjelenik az inventoryban és tudod claimelni... Elvileg tudnak róla, de a baj már adott, mert sokan bepakoltak a cuccokat ahba. Ez mondjuk egy bronze packnal még nem akkora gáz, de a 100 dolláros platinum pack azért már húzós. Pár bronzot én is claimeltem, de nem használtam fel, remélem lesz rollback vagy nemtom. Ja ugyanez a twitch dropot cuccokkal is. Én nem tudom ez az Amazon vmi eszméletlen amatőr banda
Ugyanaz játszódik le, mint a New Wordnel és képtelenek tanulni... Még szerencse, hogy ők csak forgalmazzák a játékot és nem ők készítik, keresztet vethetnenk rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ingatlanos topic!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH! Darts
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyanaz játszódik le, mint a New Wordnel és képtelenek tanulni... Még szerencse, hogy ők csak forgalmazzák a játékot és nem ők készítik, keresztet vethetnenk rá.