Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Egonyolc
üzenetére
Én kb délelőtt 10 körül léptem be ma 'szabin vagyok' és azóta ki se mertem kilépni.
Inkább otthagytam kari választón amíg letudtam napi testmozgást meg ebédet.
'este viszont kénytelen leszek sorban állni megint mert később délután kapcsolom le gépet'Még az a szerencse, hogy ha bejut az ember Lag legalább nincs.
Ja igen, nektek sikerült az elképzelt kari nevet felhasználni?
Csak mert az enyémet amit már vagy 2010-11 óta használok elvitték mire beléptem tegnap.
Fura mert nem túl átlagos neveket használok, egy régebbi fantasy könyvből használok párat de ezek szerint más is olvasta.
'volt persze alternatívám csak hát na'
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'este viszont kénytelen leszek sorban állni megint mert később délután kapcsolom le gépet'
'volt persze alternatívám csak hát na'