Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maybebor
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy egy flac formátumban lévő albumot nem tudok kiírni cd-re úgy, ahogy szoktam. Amikor beolvasom nero-val, akkor minden track-hez csak 4 másodpercet olvas be, nem a teljes időt. A Burrrn meg be se olvasta őket. Mi lehet a probléma? Kösz
-
Protezis
őstag
[link] Leírások menüpont
-
_Volkovy_
nagyúr
mi lenne, ha kinyomnád simán wav-ba?
-
Flashy
veterán
hát a lossless meg az mpeg nincsenek jóban, de az m4a formátumot nem ismerem úgyhogy nem fikázok találomra (a feljebb ajánlott formátumok biztos mind lossless...). de hogy bármihez van winamp plugin csak google-ba be kell írni az viszont tuti (m4a, flac, wv, ape, mindhez van).
-
gro0ms
aktív tag
Na újra sikerült vmi bajt találnom. Nem tudom lejátszani winamppal az M4A kiterjesztésű fileokat ( az ha jól emlékszem lossless mpeg 4 audio amit a 3ivxnek le kéne játszania... nem?)
-
gro0ms
aktív tag
ha a WAV meglesz utána milyen (lehetőleg free) programmal lehet összegyúrni lossless formátumba?
-
gro0ms
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet lossless ripet készíteni eredeti (enyhén karcos) CDről? Az olvasást még nem szakítja/rontja, de előbb utóbb biztos bekövetkezik és akkor gyász lesz.
Tudom hogy van FLAC kodek de azzal nem tudom hogyan kellene rippelni.
Előre is köszi.
(mellesleg [link] erről van szó
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest