- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maybebor
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy egy flac formátumban lévő albumot nem tudok kiírni cd-re úgy, ahogy szoktam. Amikor beolvasom nero-val, akkor minden track-hez csak 4 másodpercet olvas be, nem a teljes időt. A Burrrn meg be se olvasta őket. Mi lehet a probléma? Kösz
-
Protezis
őstag
[link] Leírások menüpont
-
_Volkovy_
nagyúr
mi lenne, ha kinyomnád simán wav-ba?
-
Flashy
veterán
hát a lossless meg az mpeg nincsenek jóban, de az m4a formátumot nem ismerem úgyhogy nem fikázok találomra (a feljebb ajánlott formátumok biztos mind lossless...). de hogy bármihez van winamp plugin csak google-ba be kell írni az viszont tuti (m4a, flac, wv, ape, mindhez van).
-
gro0ms
aktív tag
Na újra sikerült vmi bajt találnom. Nem tudom lejátszani winamppal az M4A kiterjesztésű fileokat ( az ha jól emlékszem lossless mpeg 4 audio amit a 3ivxnek le kéne játszania... nem?)
-
gro0ms
aktív tag
ha a WAV meglesz utána milyen (lehetőleg free) programmal lehet összegyúrni lossless formátumba?
-
gro0ms
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet lossless ripet készíteni eredeti (enyhén karcos) CDről? Az olvasást még nem szakítja/rontja, de előbb utóbb biztos bekövetkezik és akkor gyász lesz.
Tudom hogy van FLAC kodek de azzal nem tudom hogyan kellene rippelni.
Előre is köszi.
(mellesleg [link] erről van szó
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Windows 10
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Starlink
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest