Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
hát nem is tudom, nagyon ígéretesnek indult a demo de aztán pár apró zavaró tényező miatt nem igazán tudtam élvezni, lehet hogy csak nálam van ilyen de a demot nem tudtam előről kezdeni egy új karival hanem azzal kellett mennem amit adodd nem lehetett újat kezdeni ez mondjuk nem is olyan rosz hogy ad egy 6os karit hogy lásd milyen is az de én jobban örültem volna ha én vihetem fel odáig, na mind1 a következő dolog ami nagyon zavaró hogy a kicsi térkép részek között is egy csomó ideig tölt ami igencsak unalmassá teszi, meg számomra néha zavaró volt a pálya kidolgozása és a minimapon is eltévedtem néhányszor, jah és arra nem jöttem rá hogyan lehet skilleket fejleszteni mikor már van skill pontom, összességében tetszene csak ezek a dolgok meg egy valamivel átláthatóbb inventoryt is hiányoltam

ahh de azért lehet hogy felrakom a teljest is
bocsi hogy ennyit szidtam
de ez a véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Microsoft Excel topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bocsi hogy ennyit szidtam
de ez a véleményem