Új hozzászólás Aktív témák
-
Stable diffusionnal szórakoztam, procis, cuda és intel féle openvino verzióval de leginkább cuda-val volt gyors.
Chatgpt-t szeretnék localba valamit összerakni de még nem tiszta számomra melyik miben jó. Openai-t használom felhőből gpt-3.5-fast de valami megközelítőleg hasonlót akarnék localba. Ahogy tudom a 3.5fast az 20b (skyrim AI-hoz)
Az zavar leginkább hogy a legtöbb helyen odaírják hogy cuda de nem írják hardverből mi a követelmény. (tesla P40 24gb lenne jó de az pascal és a fene se tudja mennyire támogatott)
Tegnap próbának koboltcpp-t használtam 7b teljesen jól fut, 30b már lassú igaz nocuda módban (A770 16gb + 18 mag 4.5ghz, 128gb ddr4 4000 ramokkal). Most pont nincs modern cuda képes erősebb kártyám csak régi teslák de tervben van valami modernebb.
Meg szeretném ismeri amennyire csak lehet mert iszonyat sok lehetőséget látok benne játékok terén. [link]
A gond ugye az hogy prociból lassú, videókari meg a játékot futtatja bár nincs 100%-on de vramot megzabálja a játék így az kiesik. Második kártya kell majd. Meg van még egy audio-text oda vissza (xavsynth) azzal még nem foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest