Új hozzászólás Aktív témák
-
Stable diffusionnal szórakoztam, procis, cuda és intel féle openvino verzióval de leginkább cuda-val volt gyors.
Chatgpt-t szeretnék localba valamit összerakni de még nem tiszta számomra melyik miben jó. Openai-t használom felhőből gpt-3.5-fast de valami megközelítőleg hasonlót akarnék localba. Ahogy tudom a 3.5fast az 20b (skyrim AI-hoz)
Az zavar leginkább hogy a legtöbb helyen odaírják hogy cuda de nem írják hardverből mi a követelmény. (tesla P40 24gb lenne jó de az pascal és a fene se tudja mennyire támogatott)
Tegnap próbának koboltcpp-t használtam 7b teljesen jól fut, 30b már lassú igaz nocuda módban (A770 16gb + 18 mag 4.5ghz, 128gb ddr4 4000 ramokkal). Most pont nincs modern cuda képes erősebb kártyám csak régi teslák de tervben van valami modernebb.
Meg szeretném ismeri amennyire csak lehet mert iszonyat sok lehetőséget látok benne játékok terén. [link]
A gond ugye az hogy prociból lassú, videókari meg a játékot futtatja bár nincs 100%-on de vramot megzabálja a játék így az kiesik. Második kártya kell majd. Meg van még egy audio-text oda vissza (xavsynth) azzal még nem foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged