Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Házimozi haladó szinten
- Powerbank topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4958 üzenetére
Nem mindegyik csatlakozó egyforma felépítésű van ahol nincs ajtó van ahol csak egy műanyag dugó van benne. De Én már befejeztem a neked való segítséget mert így nem lehet neked segíteni, hogy mindent amit ír az ember meg kérdő jelezel, mert 5 éve így működött neked. És az szerinted mit jelent? Elárulom, hogy semmit, mert most nem megy. Én itt befejeztem a neked való segítség nyújtást mert nem pazarlok több időt arra hogy hülyének nézzél. Tedd meg ez mással. Sok sikert a probléma megoldásához.
-
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4939 üzenetére
Utána olvastam a témának, mert már érdekelt engem is ez az ajtó téma.
Szóval igen, hiba volt kitörnöd (mondjuk nem értem, miért tetted) bár nem gondoltam volna Én sem, hogy szerepe van, de sajna van az ajtócskának azon kívül, hogy a port állítja meg. Ha nincs ajtó nincs mi megfogja a kábelt "no door - no grip" [link]
Megoldásnak írák a ragasztó pisztolyt, Én személy szerint blu tack-l tartanám a helyén.
Ezen a videón látszik, hogy alulról támasztja meg az ajtócska a dugót: [link]
Hmm ma is tanultam valamit. -
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4947 üzenetére
Nem ment vagyis mondom, hogy nem rendes 5.1-s hangot hallottál. Igen nagyon megtévesztő, mert jók ezek a felkeveréses megoldások.
Próbáld ki a TV saját média lejátszóval
(vagy KODI-val de ott is be kell állítani a Allow Passthrough - Enabled TrueHD capable receiver - Enabled DTS-HD capable receiver - Enabled és akkor fog világítani a Decode rendesen) pendriveról vagy kűlső hdd-ről lejátszani a filmet. Úgy fogsz rendes valódi 5.1-s hangot kapni.
A Netflix meg ezek a streaming appok jól megvannak csinálva kivéve a MAX mert ott nem megy rendesen de egyszer csak megcsinálják -
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4943 üzenetére
Nem sosem viszi át rengeteg TV-n próbáltam AMD és NVIDIA kártyával nem nem viszi át
Nem is lehet a hangkezelőbe egyik HDMI hangeszközt se 5.1-s módra állítani csak sztereó van.
Azért megy a decode mert a TV-n be van kapcsolva a sztereó felkeverés DTS NEO X vagy valami hasonszörű marhaság de az egy kamu 5.1
-
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4937 üzenetére
Na álljunk meg egy pillanatra. Nem tudom jól értem de ha jól értem akkor helyre kellene tenni mindenkinek a fejében ezt a dolgot, hogy az úgy nem működik.
Szóval ha jól értem optikán összedugtad a TV-vel és a Gép meg össze van dugva a TV-vel HDMI-n és te úgy akarod átvinni az 5.1-s hangot a TV-n keresztül az optikával meg HDMI-vel?
Na az nem fog menni, mert egyik VGA sem hajlandó átvinni HDMI-n az 5.1-s hangot...
Játszd le a TV-n lévő lejátszóval a fájl-t pendriveről vagy külső vinyóval.
Philips TV-m van nekem is KODI-t tudom ajánlani erre a célra. TV hangszóróját meg érdemes kikapcsolni -
csiby222
aktív tag
válasz
Istvan2020 #4761 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni.
-
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4752 üzenetére
Akkor csak HDMI-n megy át az a hang és az akkor valószínűleg csak sztereo és a Z906 keveri fel neked vagy a TV-n van beállítva valami felkeverés. Mert VGA HDMI-n nem tudsz 5.1-s hangot átvinni. Ezért kérdeztem ezt:
PC-ről TV-re HDMI-n keresztül, hogy vitted át az 5.1-s hangot? -
csiby222
aktív tag
válasz
venom8888 #4746 üzenetére
Érzésem szerint nagyon elbeszélünk egymás mellett.
Fussunk neki még egyszer.
Szóval elindítod a PC-n a filmet aminek a képét HDMI-n keresztül megjeleníted a TV-den eddig stimm.És film hangja hol szólal meg?
A TV-re kötött Z906-n ami rá van kötve a TV-dre optikával vagy van más hangfal kötve a PC-dre? -
csiby222
aktív tag
Leírom hátha valakinek hasznos lesz.
Logitech Z906 subwoofere bizonyos zenéknél és filmek bizonyos jeleneteinél nagyon fura rezonálós hangokat adott ki.
Végig mentem a frekvenciákon 100hz és 120hz között volt tapasztalható nálam a hang.
Így szét szedtem a rácsot ha valaki ki akarja szedni előtte melegítse meg mert ragasztva van.
Kivéve a hangszórót tapasztaltam hogy semmi baja.
Rátettem a dobozra a hangszórót és újra ráadtam a 100hz és 120hz közötti frekit kiderült, hogy a műanyag reflex cső kelti a rezonáló hangot.
A cső masszívan be van ragasztva a hangfal oldalához viszont nincs alá támasztva. Így vágtam alá egy gumi bakot azzal megtámasztva így elmúlt a rezonáló hang azokon a frekvenciákon.
Tudom nagyon barkács módszer de hirtelen ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest