Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, tanácstalan vagyok:
Van egy Z906-os hangfalam, alaplap MSI Z68A-G45, a problémám a következő:
a hangfal a lappal koax kábellel van összekötve, ezért is nem vettem eddig hangkártyát. /digit jel-digit jel ugye/
Most úgy van 5.1-es hang pl. Avatarban, hogy a VLC playerben a hangeszközöknél beállítom az SPDIF hangot, ekkor elkezd világítani a „decode” led a Z906 vezérlőjén és érezhetően 5.1-ben szól, valamint a tesztprogramoknál is mindegyik hangfal akkor szólal meg, amikor kell és csak az!Ellenben, ha nem állítom be a digitális kimenetet, akkor szinte mindenhonnan szól teszteléskor a hang.
Tehát, hiába 5.1-es egy film, csak akkor lesz 5.1-es hang a Z906-on, ha átrakom SPDIF-re a kimenetet.Ez oké, de játékok alatt ezt nem tudom megtenni! Van erre valami mód, hogy a játék is 5.1-ben szóljon? /pl.: Battlefield Bad Company 2, BF3/
Vennem kellene egy hangkártyát és analóggal összekötni? 3 kábel van hozzá, zöld, sárga, fekete.
Vagy mit rontok el? Játékok alatt nem világít a decode led, ill. nem is érezhető az 5.1.Biztosan van erre megoldás, elméletileg a játék támogatja az 5.1-et…segítsetek kérlek!
SZERK:Alaplaphoz a driverek fent vannak.
Köszönöm,
Krisz[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 14 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest