- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
csum666
csendes tag
Ha kicserélik akkor a régit elviszik??
[Szerkesztve] -
csum666
csendes tag
Na tehát kit vagy mit kell felhívnom??
Ha pukkan akkor ki cseréli ki akitől vettem??? -
csum666
csendes tag
Nem tudom nektek van -e vagy volt e ilyen régebben nem csinálta mostanába mikor bevan kapcsolva és nem szól semmi puffan 1et iylen recsegő hang de ha emgy zene aközben is szokta ez lehet a konektor oka??? mer már többe kiprobáltam de akkor is ad néha óránként 1 iylen hangosabb hangot recsegést... mi lehet az oka??
-
csum666
csendes tag
Amugy nálam a center nem szól a winampba ez miért van???
-
csum666
csendes tag
-
csum666
csendes tag
Creative SB X-FI Platinum dobozos ehhez hasolnó hangkari kéne tudásba vagyis olyan kéne amivel teljesen kitom használni a z5500 adta lehetőséget+ amit még hozzátehet 1 hangkari. Tehát éredmes ezt a kártyát megvenni vagy van olcsobb ami uanilyen jó?
-
csum666
csendes tag
Na és ha 6ch directre teszem akkor se szól a center de a többi már jó... azt hogy tom hogy az is szóljon???
-
csum666
csendes tag
Filmet milyen beállítás mellett érdemes nézni hogy a hang is jól hallatszótjon????
Amugy zenét centerrel hallgattam vagyis a music módón van volt film közbe meg zene közbe is.... Mi a legjobb?? -
csum666
csendes tag
Nos az a problémám hogy a hátsó hangszorók alig szólnak music módba de ha stereo 2re teszem akkor szépen szólnak de akkkor nincs center... szal nekem az kéne center is legyen és a hátsók is jól szóljanak ezt hogy tom elérni?
-
csum666
csendes tag
Na megtaláltam a hátulján van 1 kapcsoló....
-
csum666
csendes tag
Nos az a problémám eddig az input:directet írt mostmeg stereo és felsőindexbe 1 2 vagy 3 ez miért van???
Hogyan tudom vissza állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest