Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Aktív témák
-
dj.borbely
csendes tag
nem rosszak!jok szobába kisebb bulikhoz tökéletes meg ha jol tudom ezek tranzisztorosak!!én nekem németből hozzák a cucokat!!!azért tudom ilyen olcson!!az én erősitőm 4*120watt le is adja kenwood hozzá kettő hangfal 400watosok kenwood gyári!az erősítő 30ezer!!!!ép hogy használt totál uj álapotban!!hangfalak szintén!!!!kijelző mély éles állitás mono stereo bemenet válto kapcsolo rendszeres akkor 3 bemenet minr egy profi erősítő!!!az erősítő 14kg4nem egy dimenzioba mozgunk mert én nem csak othon használom hanem a buliimban is!!ami havi szinten 3 at jelent!!de szobába is tökéletes!!
-
Protezis
őstag
#33 valakiky állítólag csabi, aki kriszitának haverja (krisztián, vagy krisztina, nem tudni)
Azóta van A csabi dj.borbely személyében. De ki az a kriszitán? Én már csak erre vagyok kíváncsi. Hogy mit vesz és mennyiért, lesz.rom, már bocsánat.
''nem techno nem vagyok techno buzi!dance haus trance de a technot is birja ne azt higgyétek hogy nem!'' - ezek számomra egymás szinonímái -
PB
tag
válasz
dj.borbely #47 üzenetére
oké ha legközelebb bővítek szólok
a NAD 3225 integrált erősítő, ha te tízezrekért tudsz ilyet javaslom szerezz be vagy 50-et és kezd el árulni, ha ezt két linket megnézed elég jó áron kellnek külföldön: [link]
[link]
bárhogy nézem ezek 25-30ezer között jutottak hozzá ehhez a ''gyenge'' erősítőhöz.
nem értem hogy egy technikus hogy mondhat olyan hogy neki egy ASZTALI sztereó erősítő, ami egy SZOBA hangosítására van használva,hogy gyenge a 80 watt
na mindegy, ne értsd félre, nem egy dimenzióban mozgunk, hagyjuk is inkább -
khron
tag
Nevetséges ez a topic! Olyan embernek magyaráztok, aki élvezi, hogy megy a vita, közben meg röhög. Ha körülötte, csak okos ember van, akkor minek ír ide?
Vegyen házi cuccot 30-ért, kit érdekel? Rá kell hagyni. -
Protezis
őstag
válasz
dj.borbely #53 üzenetére
Te vagy a topiknyitó valakiky?
Ha igen, akkor még mindig nem értem, miért nyitottál ilyen címmel topikot, ha most orrba-szájba szidod. -
dj.borbely
csendes tag
-
dj.borbely
csendes tag
én ülök de te is!!!
csak tudod aki nem elektrotechnikus az nem igen ért hozzá már bocs!!!!!
és nekem ne mondja senki hogy az annyit tud!!!!
mennyi enekk acucnak össz kg????
nekem azt mondták 15kg
bocs az erősitőm csak 14kg
ezekről ennyit a cuccokrol
lehet szol de nem tud annyit teljesítményre -
PB
tag
válasz
dj.borbely #38 üzenetére
na van már egy dídzsénk is aki megmondja.
nem tudom játszottál-e már JBL, Cervin Vega, Martin Audio (csak hogy a legpopulárisabb márkákat soroljam) valamelyikén is? Nincs róluk kapcsolási rajzom, de elképzelhető hogy nem 1500ért van bennük hangváltó és talán nem is 50ft/m -es kábelekkel kötik össze. Akkor most ezek szarok, mert drágák és nem háziak?
Nekem is van pár elektrotechnikus ismerősöm, ők általánosságban arra használják a tudásokat hogy olyan berendezéseket vegyenek használtan, amik műszakilag tökéletes állapotban van és valószínűleg erősítő v. hangfal lesz még vagy 10-20 évig. Bármilyen hihetetlen vannak ilyen márkák, és nem is kell sokkal többet rájuk költeni mitha Te forrasztgatnál a legolcsóbb ónnal amit csak találni lehet, csak ismerős kell mint ahogy ezek neked is megvannak. Ezek az ismerősök viszont nem osztálytársak meg konkurrens iskolai dídzsék, hanem importőrök, second-hand boltok eladói, tulajdonosai.
Bírom egyébként hogy a 20éves elektrotechnikus társadalom hogy eltudja süllyeszteni elméleti síkon az egész Hi-Fi ipart. -
finest
addikt
válasz
dj.borbely #48 üzenetére
Kösz az infókat, most már leülhetsz... LOL!
-
dj.borbely
csendes tag
milyen zenét hallgatok rajta??nem techno nem vagyok techno buzi!dance haus trance de a technot is birja ne azt higgyétek hogy nem!
-
dj.borbely
csendes tag
láttam a cuccot!!!nad erősítő jo de gyenge és 30ért sok volt én ezt nekd 10 ért megszerzem ha kell erőlkődő szolj csak!!!!!és nem falbonto hangfalak már bocs csak minőségi cucc!!jah és milyen tranzisztoros vagy icés ez a cucc???
-
Protezis
őstag
válasz
dj.borbely #44 üzenetére
Gondolom a kárpit is ingyen van.
Amúgy megnézted egyáltalán a Z-2300 képét? A subját nem rakom asztalra, és nem műanyag. Én kérek elnézést. -
PB
tag
Egyáltalán milyen zenét hallgatnál rajta? Mert erről még nem esett szó, ez alapján talán lehetne még differenciálni ezt az árkategóriát, bár nem nagyon.
Nem tudom tapasztaltad-e már, de elég érdekes tud lenni a fórumokon hangkeltő berendezések utáni infokeresés. Egyrészt baromi relatív ki milyen hangfal+erősítő kombót milyennek érez! Igen, érez nem hall, mert bizonyos összegek felett már nincs különbség. Esetleg az audiológus, meg sznobok találnak. De persze ebben az árkategóriában azért ilyen nincs.
Mégha 5.1 lenne megérteném hogy miért ragaszkodsz az ilyen multimédia szarokhoz. Figyelj, inkább tegyél még ennyit v. 2x ennyit és megoldod életedre a hangtechnikai problémádat. Nekem 30-ba fájt egy használt NAD erősítő, 2x 80W, ez a legnagyobb típusa amiből már sejtheted hogy nem egy diszkósmárka. Ha lesz pénzem lecserélem a két oszlop hangfalamat, ami 30ezer és gyári, kisebb és komolyabb monitor hangfalakra és úgy érzem amilyen igényeim vannak a zenével szemben ezeken átfog jönni.
Vagy csináltassál csabival falbontót, vagy előbb dönts el hogy mit akarsz szobát vagy mezőt hangosítani és talán utána nyissál témát. -
dj.borbely
csendes tag
bocs állitmány nem állítmány az már nem érdekes!!!!!ide látom csak okosak járnak amint látom ilyen kis kockák!!!bocs atöbbit ami kell hozzá megszerzem!!jah és nem festeni kell hanem van a világon hangfal kárpít!!
-
tiv83us
veterán
válasz
dj.borbely #37 üzenetére
+ #33 Komolyan mondom, meg egy ''jah'' es magamhoz nyulok...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
dj.borbely #37 üzenetére
te meg ki a pöcsöm vagy?
-
Protezis
őstag
válasz
dj.borbely #37 üzenetére
3000ezer + 20 ezer + 15 a te logikád szerint - ha jól értem - 38000ezer, ami több, mint a 30ezerezer (vagy háromszázezer)
A többi ingyér van? Ránézel, és nem hányod el magad ( vagy a festéket is lopod?)
_Volkovy_ : az a bizonyos csabi!!!
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
válasz
dj.borbely #37 üzenetére
Te ki vagy?
Nem tudom értelmezni a mondanivalód:
''majdnem elfelejtettem!!!az erősitőt hova rakod nem asztalra sok ész!!!csak az also szomszéd!!!!'' - mintha hiányozna az állítmány. Ezzel nem az a bajom, hogy nyelvtanilag nem helyes, hanem egszerűen kurvára nem értem, mit akarsz kinyögni. Teccikérteni?
[Szerkesztve] -
dj.borbely
csendes tag
majdnem elfelejtettem!!!az erősitőt hova rakod nem asztalra sok ész!!!csak az also szomszéd!!!!más emeletes lakásba és más falun is ám te!!!!akusztika mindig más!!!!már bocs nálunk a 10ik szomszéd azt hallgatja hogy én mit hallgatok és falun már bocs zárt helyiségbe!már bocs a gépemhez egy sony hifit kötöttem rá MHC-AG220!néz utána 2004 es modell!!!!jah és még hozzá egy fx 120 spider mix keverő pult!!!!és ahifi csak 60 van volt!!!és többet tud ennéla cucnál meg le is szolja mindenhogyan!!!jah és 2 éve van meg azota semmi gond nem volt vele!!!!már bocs!P=U*I
ez a képlet segit hogy mégis mennyi a teljesítménye!!!!!
mérd meg mekkor a táp feszed mekkor az áramerősséged és szorozd össze!!én nem szólom le ezt a cucott de nem tud annyit amennyi rá van irva!!!!! -
dj.borbely
csendes tag
nah figy!!!én igy szoktam irni kész!!az a bizonyos csabi!!!ezelőtt 40k volt most meg 30k!egyre jobb!!!annyit mondok,hogy nagy ismeretség kell ilyenhez semmi más és nincs boltom csak ismeretségem meg elektrotechnikusnak magyarázod mi a pálya!!!nem tudom mekkora trafo van benne de ha csak 12 voltos vagy 24 voltos akkor se képes leadni 150watot ha ilyen jol tudtok számolni!!mindenre rá lehet írni!!jah meg ha icés végfog van benne akkor szopás!!!!annál szarbb nincs is a legjobb a tranzisztoros és annál jobb nincsen ez tény és valo!!!jah műanyag láda!!!fos szar hangzás!erre csak ennyit mondok soha sincs olyan jo hangzása mint egy rendes ládának ezt most megsugom!!!!!bútorlap!!!csak megsugom egy hangválto ugy 1500 Ft kell kettő darab!!!az már 3000ezer!nah egy erősitő 20 ezer!!!jah hangszorokat meg 15 ből ki hozom jah boltbol semmi használt!!ennyit a számolásotokról!!!!más minden meg van!!!a beépített erősitő egy nagy szar semmit nem ér!!!nálunk inkább mindenki össze rakja mint hogy egy ilyet meg vegyen!!!!és az én cucomnak nincs semmi zöreje semmi recsegés szép tisztán szol,mert tranzisztoros az erőlködöm!ha tudjátok mi az egyáltalán!!nah csövi!!
-
Protezis
őstag
Mostmár végképp nem értek semmit.
Nem te nyitottad a topikot? Nem te akarsz venni Z-2300-at?
Ha van 30k-s erősítőd, és hozzá hangszóró is, akkor miért akarsz venni Logitechet? Ráadásul a vételi szándékod után fikázod is.
Mellesleg megkérdem: az a 30k-s erősítő úgy szól, mint a Z-2300? Hangszóró nélkül is?? Ugyanis ha rákötsz egy hangfalpárt, már jóval 30000 Ft. felett vagy.
Nem értem, mi a célja ennek a topiknak -
smc_
tag
Szia Csabi!
A hozzászólásod alapján után gondolom a PH olvasók már tömött sorokban állnak a szaküzleted előtt, hogy jobbnál jobb audio rendszereket vásároljanak tőled. Látom eddig nem figyeltél, arról volt szó, hogy megéri-e egy Z-2300-as asztali!!! hangfalszettet venni 30K-ért! (leírom még1x, hogy te is megértsd: nem báli, kültéri, koncert vagy esetleg autós hangredszerről volt/van szó!)
Szeretném felhívni továbbá a figyelmedet, hogy meglepően sok ember nem csak max. teljesítmény, hangnyomás alapján vesz magának hangrendszert. Van akit a hangfalakat elhagyó zörejek minősége is aggaszt. Persze gondolom a te rendszereid mind be vannak mérve ilyen tekintetben és teljesen igazad van, az ilyen bolti zörgőket valőszínű nem mérnökök készítik hanem valamelyik helyi TSZ-ben rakja össze pár kínai vendégmunkás.
Egyébként nem akarlak megsérteni, biztos értesz ahhoz amit csinálsz, de hangzás minőségét illetően nem szeretnék egy DJ-re hagyatkozni!
Szerintem csinálj a haverodnak egy ilyen szettet, legyetek vele boldogok és lehet törölni a topicot.
Ui.: világmárkás
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
Szóval akkor te a 80 ezres (mellesleg használtan 80, újonnan nem tudom mennyi de legalább 150) hangszettedet méred össze a 30 ezres (új ára!) műanyag cuccokkal. Szerintem nem is érdemes erre több szót fecsérelni...
Ülj már vissza légyszi az iskolapadba (általános is megteszi) pár helyesírás órára. Mondatot nagy betűvel kezdünk. Előtte egy space. Soronként kb. 5 nyelvtani hibát össsze tudnék számolni. -
valakiky
csendes tag
nah csövi mindenkinek!!!csabi vagyok a kriszitának haverja akit okitatok arrol a cucrol!!!figy 40sok érte 20at estleg de semmi több!!!40enből olyan cucot össze hozok neki,ami 4 szer othaggya hangzásilag minőségileg a ti cucotokat!!!!rá van irva a watt szám csak tudod megnézném mekkor trafo van benne és hány voltot ad le kiszámolom neked hogy nincs sehol se meg aza wattt szám!!!vagy ha ilyen oksak vagytok én rákötöm bazza az én erősitőmre kiváncs vagyok nem e durran el de szerintem eldurrana a hangszorok!!!nekem kenwood erősitőm van 4*120 Watt jah és mono stero kijelzős baszus éles szabályzás jah és ez az erősitő csak 14kg!!!bocs akkor most miről beszélünk és csak ez az erősitő jah és ez az erősitő volt 30ezer!!!és ott haggya bármelyik báli erősitőtt és bálhi hangfal eldurrant alatta!!jah hozzá gyári kenwood hangfalak 400wattosak jah és azok nem birják el ezt az erősitőt!!!meg se kottyan neki!!!és ez a hangfal tartalmaz 40venes mélyet 25ös közepet 10es élest jah és 5 cincogo egy hangfal és kettő ilyen van és a kettő együtt volt 50ezer nah akkor miről beszélünk!!!ez a cuc volt össz 80ezer!! ahvernak 40enből össze hozok olyan cucot ami a tiéteket ott hagya!!!!már bocs!de az igazásg!!nekem hiába magyarázod aki djéskedik és többet tudok erről mint ti!!!!oda merem álitani a tietek mellé ezt a cucot ami van nekem!!jah merek küldeni rola képet is már bocs!és lehet nem 40en ruppo de ennyiből jobbat össze rakok neki meg össze hozom neki hogy otthagya!!!kültéri bulikat tartok evvel acucommal és ott hagya bármelyiket!!!!!!akkor miről beszélünk és világ márkás!!és elektrotechnikusnak ne magyarázd hogy annyit tud!!ez az igazság!4jah meg ha veszek valamit inkább több helyen érdeklödök és mindehez csak ismerős kell ne más ami nekem sok van e téren!!!
-
Protezis
őstag
Én csak azt nem értem, Bubeszko miért ír véleményt arról, amiről semmi tapasztalata sincs?
Régebben néztem árakat. Sztereo erősítő, használt!, legolcsóbb ~9-10000 Ft. 20 egynéhány centis hangszóró 4k volt, akkor subot akartam csináltatni. Mivel most 2 hangfal kell, vegyünk mindegyikbe mélyet, így elég kisebb is. Legyen 3-3k. Plusz magas: 2-2k.
20000 Ft-nál vagyunk, és még nincsenek bedobozolva, nincs kábelezve, összerakva, festve stb. Rosszul számolok?
A végeredmény egy ~30k-s hangfalpár használt erősítővel. Házi minőség, házi design.
Nem az épített hangszórók ellen vagyok, de ezen a relatíve alacsony szinten teljességgel felesleges.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest