- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Üdvözlett minden olyan kedves hozászolónak aki nagy türelmet tanusitott írántam
,
Igy kivánok nekik boldog karácsonyt és kellemes újévet..Feri
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
''A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve''
Egy kicsit én is így éreztem, de amikor betettem a gépbe az SB Live-ot sokkal szebb, tisztább, dinamikusabb lett a mély. Sajnos X-230-at még nem hallottam, de nekem ez tökéletesen megfelel -
qwertly
addikt
Rövidre zártam szenvedésemet
kicseréltettem a boltba Z-3 és ráfizettem 6ezer + igy most elégedet vagyok
.Még az a kérdésem hogy érdemes hagkártyát bele venem és ha igen akor milyet.
-
qwertly
addikt
Valaki
akár ki segitsen.Pont most délután visza viném eszta sz@r ha hibás csak tudjam hogy tényleg ilyen halk vagy gond van velle.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #42 üzenetére
Vazz!!! Beraktam az SB Live! 5.1-et és egyszerűen hihetetlen! Kb. 3x erősebben szól, sokkal szebb minden (magas, mély)
-
qwertly
addikt
Ki segit rajtam
itt tiprodok,hogy jó vételt csináltam-e
mert X-230olyan halk hogy teljes hangerön tud anyit mint a Genius SP-K16 fél hangerön.Amely már 3 éves kiírtam a teljesitményét hátha valaki lenne szives megnézni,hogy ilyen brutál az elözö hanszoróm,vagy pedig a mostannival gond van?Az adataiTeljesitmény 320W PMPO és 16W RMS a frekvenciaátvitel 20Hz-20KHz.Lenne szives aki tudja a választ gyorsan válaszolni mert akor még 3 napon belül visza tudnám vinni az üzletbe.
-
Motion_Blur
félisten
Na vettem egy ilyen cuccot. Hát ez valami kegyetlenül szól!!! Gyakorlatilag szétesik az íróasztalom, akkora basszus van! 40%-nál nem mertem még jobban felnyomni a mélynyomót
Hangerőt kb. 50%-ig mertem. Fosok, hogy szétesik a szobám
20K volt -
qwertly
addikt
Szia alplapi hangkari van.Asus A7N8X-E Deuxe nForce lapkakészlet mindenre használom a gépet
szerinted érdemes bele hang kártyát veni
.Ha tudtam volna akor én is a Z-3t a mistrálba egyiért árulják vetem volna,de 20ezer körül látam igy marat ez
.
-
kovsol
titán
most megyek majd mistrálba megrendelni a Z3 -t 13e Ft ért és holnapra meglesz akkor majd
az x530 nem jött össze de az elmondottak szerint jobb is -
qwertly
addikt
Segitség
megvetem végül is a X-230,szép de nagyon-nagyon halk
most mit tegyek,voltbedig geniusom sima hagszórok és azoknak sokal hangosabbak voltakmint ez.Igaz hogy szépen szól de teljesen felcsavarva is fele anyira mint a másik hangszóróim.
-
qwertly
addikt
Egy kis segitséget szeretnék kérni valakitöl
,hangfalat szeretnék vásárolni.Marat 2 tipus Logitech-Z3 és Logitech x-230 az utóbinak ismert a hibálya a fülhalgató kapcsolatba.De nelem van Terratec TV kártyám és ha anak a távirányitójával tudom a hangeröt szabályozni.Igy lehetöségem van arra,hogy játék közben nekeljen a windows tálcán mattatnom ha hangeröt akarok szabályozni a fejhalgató használata közben.
-
qwertly
addikt
válasz
Szia lennél szives megmondani,hogy Z-3 a fülhalgató kimenett ugyan -ugy van megoldva mint a x-230-ban.Vagyia csak a op.alól álihatom a hangeröt.Mert ugy nézki,hogy Z-3 lesz.
.
-
Broome
csendes tag
Sziasztok, nekem egy ABIT AN8 ULTRA alaplapom van, és ehhez csatlakoztattam a x530-as hangfalat, de szörnyen viszzhangos és torzít a játékok, winamp stb közben. A hangfalak jól szólalnak meg, azaz nincs hangcsatorna felcserélve. Mi lehet a hiba és hogyan lehet orvosolni?
-
kovsol
titán
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
esetleg tudsz valami x 530 tesztet ? mert én csak x230 -t találtam
-
kovsol
titán
válasz
hát most kicsit megrémítettél :S a mélye nem ugyan az mint az x-230 nak ?
először z3 -t akartam na mind1 most már max eladom ha nem szól jól
15e Ft ért veszem 2év garral -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Én is a 2.1 híve vagyok.. Ez viszont meglep hogy elszúrták az X530at
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Dehogynem
Nekem is ienem van (X230) és nagyon meg vagyok elégedve vele, a fejhallgatót a tálcán tudod állítani (illetve ha van a fejhallgatón tekerentyű az műxik)
Gyönyörű hangja van egy 14 négyzetméteres szobába elég (2x6W)
Az 5.1esnek erősebb szatellitjei vannak, képzelem annak mien a hangja
Éljenek a logitech hangfalak -
Alvin_ti4200
félisten
Amilyen jóra sikerült az X-230, kb. annyira lett eltolva az X-530. A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve, szerintem kicsit magasra tették az alsóvágási frekvenciát a Logitech-es srácok. A szatellitek hasonlóan szólnak, mint az X-230-nál, viszont fejhallgató használatánál a hangerőszabályzó nem működik. Ez azt jelenti, hogy hiába tekered minimum és maximum között, a hangerő nem változik. Én az 5.1-nek nem látom értelmét, mert egy átlagos szobában úgysem lehet elhelyezni normálisan. Én a sztereó vagy a 2.1 híve vagyok, és a Z3 vagy Z3e hangalszettet ajánlanám helyette. Bruttó 16-20 között meg lehet venni és egyrészt hangosabb is a témában szereplő rendszernél, másrészt szebben és jobban is szól.
[Szerkesztve] -
qwertly
addikt
Up,itt most senkinek nincsen véleménye
-
PHARD
tag
válasz
Motion_Blur #11 üzenetére
hali.én is ilyet néztem,mármint x 230-at.E-contactnál az árlistában láttam.
-
qwertly
addikt
Mindenki a karácsonyi örűletbe van
.Nemtud senki semit
-
Motion_Blur
félisten
A HWT teszt nagyon bíztató! Nem tudjátok, hogy Székesfehérváron hol lehet ilyen cucct kapni? Media Markt?
mod: ja bocs, én az X230-ra gondolok[Szerkesztve]
-
qwertly
addikt
Up.Up.Up
-
qwertly
addikt
Up
-
qwertly
addikt
Aszt szeretem ezen a forúmon,hogy itt egyböl válaszolnak
nem úgy van hogy napokig semmi ez jó itt.
.Ezen a kettö tipuson hezzitálok melyik legyen a kisebbikel az a baj amit a tesztbe is van,hogy windows alol lehet csak hangot állitani a fejhalgatón és én sokat gépelek este és nem szeretnék állandóan a tálcán mattatni
.A nagyobbikal meg az a gondom,hogy kitudom hazználni a képeségeit mert egy kis sarokba van a ''birodalmam''cirka 2×1m és itt nem nagyon lehet hangfal hegyeket elhejezni,sajna
.Úgy-hogy még mindig várom a Logitech x230 tulajdonosok véleményét.Logitech x530 a fejhalgató kiment hangerejét már lehet hagszórórol szabályozni?
-
qwertly
addikt
Senkinek nincsen tapasztalata
logitech x530 kapcsolatba,csak azért vagyok nyugtalan mert most hétvégén venném meg.A Logitech x230-röl olvastam olyat hogy a fülhalgató kimenet hangerejét csak Windows alól lehet állitanni tényleg igy van
.
-
qwertly
addikt
Halli mindenkinek
hangfal vásárlás elött állok és sokan dicsérték a logitech x530-at lenne szives valaki leirná a tapasztalatát róla.De szivesen venék olyan tanácsot is hogy a gépet általába mindenre használom
és érdemesebb-e
2.1hangfalat venni pl:logitech x-230,mert már érdeklötem boltokba de csak általánositotak az eladók.Tehát megéri-e?átlagos pc használatra +3 hangszóró.Nagyon megköszöném ha olyan is irna akinek van tapasztalata vagy van ilyen hangfalai?Elöre is köszi a választ
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest