Hirdetés
Aktív témák
-
-
Dr.Burn
őstag
Aham szoval nem érdemes ilyet venni!
Akor nem tájképet akarok csinálni hannem családi képeket! Meg itthoni bulikról egy pár képet szeretnék csinálni. Ilyenekre milyen gép lenne a legalkalmasabb? És mennyibe kerülne egy ilyen? 15HUF legyen az ára kb. ha lehet!
Amugy valahogy éreztem hogy egy ilyen webkamera nem lehet valami nagy cucc!:) -
Cathfaern
nagyúr
Nos, ha a 640*480-as felbontás és közepes minőségű kép elég neked, akkor esetleg meg lehet próbálkozni ezzel, vagy valami hasonlóval. De mindenképp próbáld ki mielőtt megvennéd! De ha rám hallgatsz ne is próbálkozz vele, mert úgysem fog tettszeni a képe. Nem hiába ''webkamera'' ezeknek a neve:arra találták ki, hogy webre, kis felbontású(emiatt nem kell a jó minőség) videókat lehessen velük készíteni(pl. video chat). Az, hogy tudnak fényképezni, meg hasonlók, csak + szolgáltatás.
-
Dr.Burn
őstag
Nah senki semmit se tud?
-
Dr.Burn
őstag
Huh ahogy végig olvastam mit írtam elképeztő hogy mennyi híba van benne! :))
Szoval nekem valami olyan gép kellene amivel szobában lehet kamerázni! És lehet vele táj képeket csinálni! Erre mindössze 15hufom van. Milyen kamerát vegyek?
Azzért leírtam még 1x :D -
Dr.Burn
őstag
Aham szoval nem sok mindenre jó! :( És kisebb felbontáson tud valami jobb mozgo képet csinálni? És milyen álló képeket tud csinálni? Pl. egy táj kép jól nézni ki vagy sem? (gondolom ocsmány lehet mert egy ilyen ketyerétől mitvárhatok) ?
Nekem igazából valami olyami kénne emivel jó táj képeket lehet csinálni és azzért lehet vele szobában kamerázni. Erre csak 15hufom áll rendelkezésemre. Milyen gépet ajánlotok? -
Mattyer
tag
Azt tudom, hogy zoomolni nem lehet vele csak kézi fókusz van.
640*480-ig bírja, de ilyen felbontással szerintem csak fényképezni érdemes, mert szaggat.
Az én Quickcam Pro-m legalábbis nem bírta ''jó'' felbontáson. Most kibelezve arra vár a fiókomban, hogy beszereljem a monitorba:) Persze lehet h semmi sem lesz belőle... -
Dr.Burn
őstag
Ki mit tud erről? Másodpercenként hány kápkocka? Lehet vele álló képeket is csinálni? Milyen mínőségben? Mekkora a zoom?
Aktív témák
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest