Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Vida
tag
T. Hölgyek & Urak,
A gondom a következő: kaptam egy Logitech QuickCam Communicate webkamerát (még soha nem volt korábban, úgyhogy elég láma vagyok a kérdéshez); nagyon franyesz, meg minden, de van 2 probléma:
1.) Amikor a haverral beszélek, akkor a képem q-ra akad (640*480), de nagyon; az övé viszont egész jó, persze az us akadozik kicsit, de nem vészes. Pedig neki valami totál dszunka retek webkamerája van... Ja, és mindkettőnknek ADSL kapcsolata van. Lehet ezen valahogy változtatni? Gondoltam, hogy visszaveszek a felbontásból, de ilyen opciót meg nem találtam...
2.) Logitech-ék jófejek voltak, csomiztak a kamerához egy mikrofonos fejhallgatót is (a kamerában is van beépített mikrofon), engem remekül is hallanak vele, de amit a beszélgetőpartner mond, azt én nem a fülhallgatóból hallom, hanem a hangszóróból. Pedig _elvileg_ jól raktam össze, SB Audigy 2 hangkártya, színkódok alapján dugtam be a mikrofon ill. a fejhallgató csatiját...
Na, ennyi lenne, ha valakinek van javaslata, please HELP!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest