Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Őőő...
Akinek az egéret venném, annak nem túl nagy a keze, és láttam itt már valaki panaszkodott, hogy nem éret el a gombnyomásra optimális pontra az újja. De persze lehet hogy nem szokványosan fogta az egeret, vagy mit tudom én. Szóval mekkora egy ilyen patkány egy szokványoshoz képest? Mi a szokványos... a legtöbb kb ugyan akkora, mondjuk egy MS Explorer akármi, vagy A4Tech X-akárhány. Tényleg nagyobb kéz kelle ehhez mint azokhoz?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akinek az egéret venném, annak nem túl nagy a keze, és láttam itt már valaki panaszkodott, hogy nem éret el a gombnyomásra optimális pontra az újja. De persze lehet hogy nem szokványosan fogta az egeret, vagy mit tudom én. Szóval mekkora egy ilyen patkány egy szokványoshoz képest? Mi a szokványos... a legtöbb kb ugyan akkora, mondjuk egy MS Explorer akármi, vagy A4Tech X-akárhány. Tényleg nagyobb kéz kelle ehhez mint azokhoz?