Hirdetés

Aktív témák

• jazzkifli

tag

Üdv!

Sajnos rossz apropója van a hsz-nek.
    Elkezdett bolondozni az egerem. Gondoltam csak az akksi (Uniross 2500 mAh) mondta be az unalmast, kicseréltem alkáli elemre (Energizer). Pár pillanatig jobb is volt, de aztán ugyanazt produkálja.
    - Tántorog a kurzor, mintha a felület nem lennem egfelelő az egér alatt. Ugyanazt az egérpadot használom évek óta. Vagyiss nem a felülettel van a gond.
    - A gombok sem akarják az igazat, nem mindig veszik elsőre a lapot, sőt, van amikor csak a 3.-4. bal gombra reagál. Érdekes módon szinte az összes gombbal gond van, a görgő sem görgeti a lapot folymatosan, olyan mintha kihagyna a jel adása ill. vétele.

Májusban lesz két éves a patkány, szvsz ez nem idő egy ilyen márka termékénél. Vagy mégis?

Megpróbáltam másik USB portba csatlakoztatni, nem lett jobb. PS2-es portom nincs, mert laptopot használok, csak USB portjaim vannak.

Na, most amíg írtam a hsz-t eszembe jutott, hogy egy 4-es USB HUB-ba volt eddig dugva a vevőegység. Áttettem a laptop egyik eredeti portjára, egynelőre hibátlannak tűnik :DDD

Megjavítottam? :DD

Aktív témák